| Madalinuta12 a întrebat:

Bună TPU kiss! Vreau mai întâi să-mi cer scuze pentru anumite greşeli de ortografie pe care le voi facebatting eyelashes. Calculatorul meu este setat pe lb. română şi nu sunt obişnuită! :d.
Acum vreau să vă cer sfatul în legătură cu o problemă care mă macină de mult timp!big grinsad
Ca să mă înţelegeţi trebuie să ma prezint : Sunt de abia în clasa a'7'a am intrat acum :d. Am 12 ani şi sunt o fire amabilă, prietenoasă, nu sunt bârfitoare şi îmi place să-mi fac prieteni. Sunt foarte copilăroasă şi mie mi se pare corect deoarece chiar sunt foarte micăbatting eyelashes. Adevărul este că sunt foarte, foarte slabă. Şi ce credeţi? Că mie îmi place? Nu. Dar nu înţeleg ce aş putea face crying. Am 12 ani după cum am spus, 1.59/1.60 şi doar 40 de kg crying. Momentan singura mea ocupaţie este să învăţ. Nu sunt tocilară dar, na' trebuie să fie cel imi important lucru acum. Ceea ce mă deranjează este faptul că sunt dată la o parte de colegele mele. Ele, spun că sunt "la modă" prin faptul că vorbesc numai de următoarele : Cât de bun este băiatul acela; Ohh' ce fund bun au /:]; Că sunt bune; Un lucru ce m-a şocat : Unele din ele numai sunt virgine :o. Nici eu nu am putut crede că un copil la vârsta asta poate afirma aceste lucruri însă este adevărat! Ele vorbesc numai despre acestea, ies noaptea cu băieţii în clucuri, discoteci. Eu provin dintr-o familie destul de serioasă dar nu sunt ţinută cu forţa, da adevărat nu-mi dă voie părinţii să ies noapte, să umblu după băieţii şi toate acestea. Sinceră să fiu, presupun că este corect :d! Faza este că atunci când merg la şcoală sunt "dată la o parte" şi colegele-mi spun : Du-te de aici că tu nu şti de astea; Tu nu vezi ce slabă eşti? Ne faci de râs! Şi multe din astea. Faza este câ numai suport. În plus mă şi obligă să le dau caietul de teme să copieze şi ele deoarece nu şi le fac acasă şi nu pot să spun NU deoarece încep iar' cu criticile şi bârfele, înjurăturile etc. Nici dacă aş avea posibilitate, mă refer la faptul dacă părinţii ar fi fost mai... nu ştiu cum să mă exprim. Să mă lase aşa de izbelişte peste tot, tot nu aş face ce fac ele deoarece după mine spun acum, îşi strică "copilăria". Eu ies pe drum, mă joc, mă dau cu rolele, bicicleta. Când merg în parcuri nu stau doar pe bancă să mă uit după nişte "tipi buni" cum se exprimă unele, merg mă dau in leagăne etc. Şi spuneţi-mi vă rog, cu ce greşesc de se poartă aşa cu mine. Nu cre nimic de la ele, nu cer să-mi fie prietene s-au altele doar să numai mă critice atât. Mai ales cu faptul că sunt foarte slabă. Nu există zi în care să nu mă critice din acest motiv. Îmi spun că nu am sâni, fund, că nimeni nu se va uita la mine, că nu văd că nici un băiat nu mă bagă în seamă etc. Eu aşa gândesc. Nu am destul timp pentru băieţii, şi alt fel de relaţii... Nu le înţeleg. Asta nu e copilărie. Mama mea mereu îmi povesteşte date din copilăria ei şi o respect pentru asta. Îmi povesteşte întâmplări amuzante tipic unei copilării frumoase. Ea nu a ştiut de aşa ceva până la 20 de ani, sau nici nu a vrut să ştie. Şi-a trăit mult copilăria şi acum este destul de fericită. Este o femeie împlinită, la casa ei cu un soţ bun, are o fetiţă, pe mine şi vrea să scoate ce-i mai bun din mine pentru. a putea ajunge cineva şi vă rog să-mi scuzaţi exprimarea dar nu să ajung o că**a de pe Dn1. Vă rog. Daţi-mi un sfat. Nu vreau ca aceste fete să-mi fie prietene dar nuami vreau să ma bârfească atât, sâ mă critice atât, sau să ma prezinte unor persoane noi caracterizându-ma în cel mai urât mod posibil! Fundiţă mare + vot TPU!:*

Răspuns Câştigător
| Cataliciiii a răspuns:

Cand citeam intrebarea ta ma regaseam pur si simplu...si eu sunt la fel. numai ca eu am 1.62 si 45 kg. da sunt slaba si e super nasol. orikat as manca nu ma ingras...
Ier ieram pe afara si niste tipe strigau dupa mine ANOREXICO SLABANOAGO.

Sa revenim la tine: fetele alea te barfesc pentru ca sunt invidioase pe tine...Mereu te vad cu ceva si te barfesc stiu cum e crede-ma dar nu trebuie sa le bagi in seama.Fa-ti prieteni si vb cu ei fata de ele sa se oftice ca ai si tu prieteni
Mu lt succes

5 răspunsuri:
| Simplicity a răspuns:

Buna, vreau sa-ti spun ca gandesti foarte matur cu toate ca ai 12 ani si esti copilaroasa) de fapt si fetele acestea de care spuneai mai sus fac parte din copilaria ta, posibil ca si in anii de copilarie -adolescenta a mamei tale sa fi fost asa persoane, e un lucru obisnuit ca unele sa se dezvolta fizic mai repede dar uita sa se dezvolte si mintal )) te sfatui sa iti gasesti niste persoane cu care sa ai interese comune care te-ar putea sustine si intelege.
Iar pentru ca aceste fete sa nu te mai tachineze prebuie sa le arati ca esti destul de puternica pentru a le infrunta )))
bafta tie

| justagirlll a răspuns:

Pe bune nu va mai plangeti ca sunteti slabe! Eu am 14 ani, 1.60 si 40 de kg

| Iridinvest a răspuns:

Si ce vrei pana la urma? ignoranta e cea mai buna prietena a mea. si eu fac parte dintr-o astfel de familie, la mine fetele nu ies prin cluburi sau umbla noaptea pe strazi. dar sunt multe cu barfa. si ori le ignor, ori daca intrec masura le flocai! ce sa zic, si eu sunt slabutza, dar ce sa facem. dar daca nu te-a vizitat scufita rosie inca, stai linistita, o sa ingrasi si altele dupa vizita! sper ca te-am ajutat! pup!

| Madalinuta12 explică:

Mai, cluburi, noaptea, cer, numai*

| Madalinuta12 explică:

Itsy. Ăsta e adevărul. Nu contează chiar aşa vârsta!happy. Înălţimea contează.şi ce? Ţi se pare că eşti-sunt chiar aşa bine? happy Mie nu, mai trebuie să iau în greutatewinking