Salut! Eu ti-asi recomanda sa citesti o inciclopedie, acolo ai de toate, este un fel de wikipedia al trecutului! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Caută un roman de Jules Verne. CU siguranță ai ce afla despre lume. Poți chiar să le iei gratis de pe http://www.gutenberg.org/catalog/.
Nu te mai preface ca vrei carti de citit, vrei doar sa vina mata sa iti aduca ciorba la pc sa te vada ca te interesezi de carti, de fapt vrei sa te faci prostituata
Rasfatata s-a suparat ca i-am scris la intrebarea ei ca e o pitipoanca idioata si acum nu stie ce sa scrie si baga si ea niste aiureli?) 1''mata'' se scrie mama ta
2.Mama mea nu se uita la ce scriu eu pe pc deci stai calma nu intreb asta ca sa vada ea
3.ti-am citit celelalte intrebari.Esti doar o tar*a cam ca toate celelalte care cred ca aspectul exterior e cel mai important si incearca sa iasa in evidenta prin toate idiotenile in loc sa se remarce prin inteligenta, bunatate sau cultura.
Dedicatie pentru tine, asculta Parazitii-Toate's la fel! Ti se potriveste perfect.Nu doar tie stai calma sunt alte 99% la fel.
Soare2435 întreabă: