| Love4ka a întrebat:

Buna TpU`♥
Vreau sa-mi cumpar celular si nushtiu ce marca e mai buna...cred ca NOKIA, dar cu senzori sau cu butoane?

Răspuns Câştigător
| TuRneR01 a răspuns:

Salut, nu-ti recomand Nokia dupa pararea mea e o marca destul de proasta poti sa-ti iei si cu tounch screen sau cu butoane daca stii ca poti avea grija de el (si desigur ai un buget m-ai ridicat) ti-as recoamanda ceva cu touch eu ti-as recomanda iphone (daca ai buget mare) daca nu un Samsung galaxy S, S+, S 2, Ace, Mini... sunt m-ai multe e decizia ta ce-ti iei succes

3 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu zic sa iti iei cu butoane.Nu de alta dar esti mult mai sigura, cele cu touch screen se strica mult mai repede, bineinteles, conteaza si marca dar eu am telefon cu touch screen si deja a inceput sa-mi faca problemehappy.

| TuRneR01 a răspuns (pentru LifeIsColour):

Ti s-a stricat ca nu sti tu sa-l intreti, dau la pariu ca n-ai husa, folie de protectie pe ecran sau ceva de genu, trebuie sa fi atenta cu el sa stii cum sa-l ingrijesti nu sa-l arunci unde vezi cu ochiiwinking

| LifeIsColour a răspuns (pentru TuRneR01):

Buna,da,ai dreptate, nu am nimic din ceea ce ai enumerat tuhappy insa, indiferent de asta, cele cu touch screen sunt mult mai pretentioase decat cele cu butoane, si se vor strica mult mai repede dupa parerea mea.Cat despre marca de telefoane Nokia, eu zic ca e destul de buna, primul meu telefon a fost Nokia si m-a tinut mai bine de 4 ani,si daca nu imi cumparam altul, sunt sigura ca il puteam avea in continuarewinking.Tot ceea ce ai enumerat tu necesita buget mare si atentie deosebitahappy.Se intampla de foarte multe ori sa iti cada telefonul, fara sa-l atunci tu unde vezi cu ochii, iar daca telefonul este mai sensibil, normal ca nu o sa ramana intr-o stare la fel de buna ca la cumparare. Poti gasi telefoane bune care sa si reziste la un pret convenabil.Pa-pa!