| MirunaSunrise a întrebat:

Vreau sa-mi recomandati niste pastile contra emotiilor negative care se rasfrang asupra stomacului, sau cel putin care sa diminueze aceste emotii. Uneori cand merg la facultate si am de gand sa spun ceva public, cu 2-3 secunde inainte inima incepe sa-mi bata extrem de tare, sa nu mai zic faptul ca toate aceste emotii ma afecteaza pe mine ca om, cand vreau sa spun o idee o incep rational, apoi ma pierd, nu mai stiu ce voiam sa zic si nu mai am un fir logic. Nu stiu daca e teama de a vorbi in public, insa mi se intampla chestii ciudate si acasa cand sunt agitata, gandesc negativ etc. Am o durere aproape permanenta in stomac, insa nu e durere, sunt acele emotii pe care le simt chiar si cand nu fac ceva notabil. Vreau sa imi recomandati niste pastile care sa ma mai calmeze pentru ca totul pleaca de la creier, insa simt ca nu am puterea sa-mi schimb mentalitatea.

Vreau sa fiu mai degajata si mai relaxata pentru ca e foarte greu sa traiesti in starea asta care devine din ce in ce mai permanenta. Am mai luat cu ceva timp in urma niste pastile naturiste care erau micute si dulci, tot pentru anxietate, stres cu examenele etc., dar n-au facut nimic notabil. Va rog sa ma ajutati, simt ca imi pun piedici singura si asta doar pentru fricile mele. Multumesc!

5 răspunsuri:
| VivianaVioleta a răspuns:

Nu pastilele ar trebui să te ajute impotriva depresiei, ci mai degrabă mintea ta, totul e în mintea ta și numai tu poți controla asta, nu te indopa cu pastile pentru a scăpa de grji, nu asta e soluția, trebuie să ai puterea să schimbi, dacă nu o faci tu cine o poate face? fă-ți un ceai de sunătoare, mușetel, asta o să te calmeze, asemenea stări le am și eu încerc să le controlez cât de mult posibil, calmează-te, nu ai nimic, și nu lua pastile, nu îți fac bine și mai rău de atât nu o să fie bine, sănătate, te pup

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi si discuta cu un psiholog, ca de el ai nevoie in cazul tau!

| sofisis a răspuns:

Stress Clear sau Sedatif PC. Sau Valeriana. Sau ceaiuri calmante. Sau mers la psiholog.

| MirunaSunrise explică (pentru sofisis):

Sedatif pc este cel despre care am vorbit in postare si nu a avut efect. Multumesc!

| samuelrockwer a răspuns:

Mergi la un psiholog, sau poti intreba cand mergi la farmacie de niste pastile "valereanca" pentru problema ta., sau doar intreaba daca au ceva pentru a te calma.