| lllorenusssuumeu a întrebat:

Bună, TPU vreau sa slăbesc adica am 61 kgpuppy dog eyes si am 14 ani stiu este foarte multpuppy dog eyes dar nu par de 61 toti imi spun ca am vreo 53... :d in fine m-am gandit sa fac dimineata seara si dupa masa 20 abdomene 10 flotari, sa fug pe loc pana numai pot big grin ce ziceti oare slăbesc ceva daca fac asta? si cam ce trebuie sa mananc big grin va rog dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| agathapurple a răspuns:

Nu te raporta doar la kilograme. Este posibil sa ai oasele foarte dense si de.asta sa cantaresti mai mult. Sportul este foarte bun, recomand sa faci miscare pentru sanatatea ta si ai aici o lista cu alimente fara calorii: http://agathapurple.ro/alimente-fara-calorii/

2 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Abdomenele nu slabesc maresc rezistenta si faci patratele, flotari la fel maresc rezistenta dar nau nici cea mai mica treaba cum slabitul. Ca sa slabesti trebuie sa alergi si sa practici un sport de performanta ori sa urmezi un regim alimentar dar fara un sport e greu.

| AxXeL1124 a răspuns:

Sa incepe sa mananci alimente bogate in fibre sa nu mai mananci seara dupa ora 6 si scapi de sucuri, dulciuri, carme grasa si prajeli.Iar in legatura cu sportul ar fi indicat sa faci abdomene alternate cu echere si flotari alternate cu tractiuni, mai poti face niste genofectiuni si daca stai la bloc sa te apuci de alergat de la primul pana la ultimul etaj, scara cu scara.