Bună. E o prefăcută, probabil te căuta doar când avea nevoie de tine. Să nu pui botu' și să crezi că ține la tine! Cu astfel de fete nu merită să pui suflet, nu o mai căuta, ignor-o și tu, și las-o în pace. E mai bine pentru sănătatea psihicului tău. Chiar de ești sufletist, cu persoane de genu' nu trebuie să vorbești, nu trebuie să le dai atenție că apoi tot tu cazi de fraier. Acele argumente de a nu ieși cu tine erau doar motive, pot spune minciuni, pentru că probabil nu îi place de tine. Cine vrea să stea cu tine și cui îi place prezența ta, fi sigur că oricât de ocupat ar fi tot o să-și găsească timp, ține bine minte asta. Să nu faci prostia să te rogi de ea. Mai sunt fete pe lumea asta, o să-ți găsești una pe placul tău, stai liniștit. Nu mai sta după ea. Have a nice day!
Păi de ce crezi că am stricat tot? Spune-mi te rog cu ce și unde am greșit și ce trebuia să fac
Poate te vedea ca un prieten nu ca iubit si când a văzut ca tu vrei alt ceva a fugit sau poate ca a auzit ceva neplăcut si na nu mai vrea sa iti vorbească sau sa răzgândit nu te mai place.
N-am zis deja? Te-ai grabit prea mult sa-i spui c-o placi, trebuia sa vorbiti, sa-i dai de inteles din cand in cand fara sa-i spui clar "te plac" si sa lasi lucrurile sa evolueze de la sine
Da așa e. Eu am greșit și acum numai pot face nimic și chiar îmi plăcea mult de ea...
Na cum si băieții au tonele lor si fetele na nu stiu ce dati zic pote nu simte ca tine si tea loat ca pe o joaca si s-a plictisit sa se joace cu tine. Nu mai pune si tu asa usor la suflet ca nu mărită toții.