| nstefan96 a întrebat:

vreau sa va impartasesc o opinie si sa vad daca sunt singurul care crede asta: am 15 ani si am observat ca fetele din ziua de azi nu mai stiu ce vor de la un baiatstraight faceam note foarte buna, fac sport de 6 ani jumate, ma port foarte frumos cu fetele, dar fetelor le plac baietii fara carte si "golani"straight facesunt prieten la catarama cu genul acesta de baiat si am observat ca mai toate fetele se duc la el si ma oftica treaba asta pentru ca si eu pot face multe lucruri ca nu sunt fraier dar nu e genul meustraight faceeu stau la locul meu si ma inteleg bine cu toata lumea dar el si-a facut prieteni pentru ca lor le era frica de elstraight face doar eu cred asta sau mai sunt si altii?

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Poate asta pentru ca tu te uiti dupa fete "pitzi", care se uita doar dupa "Bad boys", si cu genul ala de fete nu ajungi nicaieri, nici nu mai incerca, o sa vina timpul cand fetele se vor coace putin la minte, se vor maturiza, vor ajunge la gandirea ta, gasesti si tu o fata de genul tau intre timp... fete de varsta ta adica "12-13-14 ani" (cam atat ar trebui ma gandesc sa aiba partenera ta) sunt inca copile, si nu stiu ce vor, e normal. happy am observat si euwinking

4 răspunsuri:
| Ariia a răspuns:

Deci nu am inteless absolut nimic
laughing)

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Deci, după cum te`ai descris pari un băiat de treabă şi da L are dreptate fetele `piţi` se duc la băieţii care : fumează, beau se drogheaza si in cel mai rau caz siau pierdut virginitatea adica la `bad boys` cica. crede`ma nu vrei o fata ca aia. deci da nu esti singurul care crede asta. dar fi sigur, mai sunt un milion de alte fete exact pentru tine, deci nu`ti fa probleme.

| BlackVeil a răspuns:

Stai chill, o sa-ti gasesti tu o fata de nasul tau!winking

| OnnySky a răspuns:

Fetele din ziua de astazi au nevoie de baieti duri...nu prea pricep eu de ce dar anyway nu inteleg nici de ce tu nu poti sat cu o fata care sa semene cu tine calma, desteapta(nu tocilarahee hee dar nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca ai observat ca prietenul tau care este un dur are atatea fete la picioare trebuie sa iti gasesti o fat pe meritul tau sper ca te-am ajutatwinking pup kiss