| Bogdinzilaa a întrebat:

Buna TPU vreau sa va intreb ceva EU DEOBICEI DUPA CE ALERG MA DOARE IN PIEPT NU PREA DES MAI RAR MA DOARE VREO 30 DE MIN SI TERMINA.RESPIR BINE RARE ORI MAI GREU. VREAU SA STIU CE POATE FI..Si daca se poate muri din asta doamne fereste Rare ori mai respir greu. Atunci cand vine durerea in piept ma doare si umeri dar nu tare.De exemplu azi am alergat ff mult am si urkat pe niste topogane si nu ma durat decat acasa.ma doare acum cand expir mai tare si cand apas.SE POATE MURI DIN ASTA SAU E DE LA ALERGAT?

Răspuns Câştigător
| anonimul0826 a răspuns:

Bai omule uite asa trebuie sa faci alergi ce alergi dar trebuie sa trgai aier in piept ca sa se odihneasca muchi inimi muschi delanga inima muschi picioarelor si peurma il dia afara incet si incetul cu incetul os a dispara durerea trebuie sa respiri mult

| Bogdinzilaa explică (pentru anonimul0826):

Se poate muri?

| anonimul0826 a răspuns (pentru Bogdinzilaa):

N-ai cum si inima data te intepa ar fi trbuit sa mori deja dar cred ca nu poate s ate doara inima poate un muschi ceva d elanga si nu nu mori doar c anul esti obisnuit inca sau ai vreo problema fizica

Eu sunt mai gras sti si fac efort..SI nu inima ma inteapa mai sus de ea.Cred ca e normal deoarece sunt gras si acum ma doare cand expir sau apas.

Da eu zic s anul elrigi rute mari mai bine ai incerca sa alergi pe o banda pentru inceput

Da. Am facut tenis si nu am avut nicio problema.Dar m-am ingrasat intelegi si cand oi slabi slabesc si muschi inimi. Intelegi.Dar mi-e frica de moarte.Si esti singuru care imi raspunde esti de trb.Ma-i incurajat.Am sa incerk sa alerg mai putin. Durerea e pe mijloc mai sus putin de inima in ainte de coaste cred, Ma mai durea inainte la efort.

Mai bine incepi sa iei pastetile si s afaci si sala

Ce pastile?

Habr n-am descurcate

Frate nu iau pastile de muschi credema.Am sa fac mai putin efort mersi de raspuns ne mai auzim sall:*

9 răspunsuri: