Bai omule uite asa trebuie sa faci alergi ce alergi dar trebuie sa trgai aier in piept ca sa se odihneasca muchi inimi muschi delanga inima muschi picioarelor si peurma il dia afara incet si incetul cu incetul os a dispara durerea trebuie sa respiri mult
N-ai cum si inima data te intepa ar fi trbuit sa mori deja dar cred ca nu poate s ate doara inima poate un muschi ceva d elanga si nu nu mori doar c anul esti obisnuit inca sau ai vreo problema fizica
Eu sunt mai gras sti si fac efort..SI nu inima ma inteapa mai sus de ea.Cred ca e normal deoarece sunt gras si acum ma doare cand expir sau apas.
Da eu zic s anul elrigi rute mari mai bine ai incerca sa alergi pe o banda pentru inceput
Da. Am facut tenis si nu am avut nicio problema.Dar m-am ingrasat intelegi si cand oi slabi slabesc si muschi inimi. Intelegi.Dar mi-e frica de moarte.Si esti singuru care imi raspunde esti de trb.Ma-i incurajat.Am sa incerk sa alerg mai putin. Durerea e pe mijloc mai sus putin de inima in ainte de coaste cred, Ma mai durea inainte la efort.
Frate nu iau pastile de muschi credema.Am sa fac mai putin efort mersi de raspuns ne mai auzim sall:*