anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.

Vreau sa va spun ce mi s-a întâmplat astăzi și sa-mi spuneți ce părere aveți.

Azi mergeam liniștit pe la mine prin cartier și dintr-o data ma întâlnesc cu o doamna de vreo 40 de ani care s-a legat de cum îmi port eu părul.

A zis ca nu mai sunt bărbații ce erau odată și ca un bărbat nu ar trebui sa arate ca mine.

Eu țin parul prins în coadă, dar coada moderna nu sunt vreun Samurai sau ceva[O sa las un link cu o poza ca să va faceți o idee]

E normal sa fim judecați așa? Adică trebuie sa fim tunși scurt în tot capul ca să fim barbati adevărați, asa e mai nou?

Așa sunt tuns fix ca tipul din imagine:
https://images.app.goo.gl/aKmAUhAXNRocZLFx8

Dau funda la cel mai bun com

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare se poarta cum vrea, zilele astea, dar nu te astepta sa fii pe placul tuturor, mai ales daca aplici pentru joburi la anumite companii unde se cere o prezentare clasica si normala, fara sa arati ca un ciudat si sa indepartezi clientela sau sa te arati ciudat la colegii de munca.

Ma rog, vad ca ai numai 17 ani, deci adolescent care este inca in deriva, testand diverse stiluri, adoptand diverse tente la moda samd.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O cunosti pe respectiva? Daca nu, nu vad de ce i ai dat importanta.

| Hrea12345 a răspuns:

Arati ca un distrus. Are dreptate doamna aceea.

| cezargabriel55 a răspuns (pentru Hrea12345):

Sa înțeleg ca ai peste 40 de ani?

| dullcat a răspuns:

Buna.In anul 2023 ar trebui sa putem fiecare sa purtam haine diverse si sa ne aranjam parul cum dorim, in limitele decentei, fara sa fim judecati aiurea.In locul tau as evita astfel de remarci nesimtite venite din neant.Doar iti strica ziua daca le acorzi prea multa atentie.

| Vasilake a răspuns:

Ai parul naclait. Doamna a fost amabila. Probabil ai si paduchi.

| cezargabriel55 a răspuns (pentru Vasilake):

Bos ai o problema la cap? ce e cu răspunsul asta? Nu ai par și ești invidios sau cum? Dacă nu ma halesti nu mi mai scrie..cap sec. poți sa-mi scrii înapoi ca nu ma mai cobor la nivelul tău de ŕèťàŕďáť
Și ce *** înseamnă naclait?

| Vasilake a răspuns (pentru cezargabriel55):

Esti libidinos.