Dumnezeule, ce mentalitate!
Ce conteaza din ce mediu provine sau cum arata? Important e felul ei de a fi.
Nu trebuie sa judeci un om dupa defectele lui, pentru ca fiecare avem. Si oricat de perfecti crezi ca sunteti voi ceilalti colegi, sa nu crezi ca e tocmai asa.
Mai bine o imperfectiune fizica decat una de caracter.
Raspuns: prietenii NU se aleg dintr-o clasa sociala, sau NU se fac pe criterii materiale sau de aspect.
Uneori persoanele cu ochelari sunt mai dragute decat daca nu ar purta, pur si simplu le sta mai bine.Nu cred ca asta ar trebui sa fie criteriul dupa care sa hotarati daca acceptati sau nu o persoana.
Helloooo! Ce conteaza ca e din clasa mijlociee? :O Eu una as accepta-o si as vrea sa o cunosc ca sa vad daca se merita sa fim prietene, dar asta nu inseamna ca daca nu ai bani nu poti vorbi cu cei ''de fite''. Dormiti pe saltele de bani si uitati sa fiti oameni, iar calitatile cuiva sunt mai importante decat toti banii din lume Iar prietenii ti alegi dupa cum se comporta cu tine, cum te ajuta cand ai nevoie etc.
Nu pot sa raspund... In primul rand nu am fite deci nu pot sa imi imaginez prea bine
Asa cum sunt acum, cu siguranta ca m-as imprieteni cu ea
Exact! In ziua de azi ochelarii nu mai sunt vazuti ca un defect.
E trst ca inca mai exista persoane care vad asta ca pe ceva urat.
Mie mi-ar placea ca fata asta sa vina in clasa mea... eu cred ca ne-am intelege ffffffffff bine(ca surorile ) si ca am deveni prietene buuune :*
Va multumesc din tot sufletul ca mi-ati raspuns, m-ati facut sa ma simt mai bine!
Nu "am fi" ci "suntem" prietene bune... uite chiar daca plec de la noi din clasa la alta scoala nu va voi uita.
Sper,DIDI! Dar oamenii se mai si schimba... Si cred ca daca ne vom intalni peste 10 ani nici n-o sa ma mai recunosti.
Asta numai in cazul in care as da cu masina de copac si cu capu' de parbriz si mi-as pierde cunostinta
Depinde si caracterul fetei... Nu zic ca eu sunt una din acele persoane cu fite, dar chiar daca e de clasa mijlocie si caracterul ei e inacceptabil voi ce ati face? Ati primi-o ca si prietena?
Dar daca acea fata ar fi draguta sociabila cu un caracter de nota 10, eu as primi-o cu cel mai mare drag sa-mi fie prietena...
FireLollipop사람에게 întreabă: