| SaptelamateAle a întrebat:

Buna TPU :*, vreau si eu niste sfaturi oh go on. Imi place de un baiat care este cu o alta fata sad. Dar el mi-a zis ca ma place si pe mine thinking Si nu stiu ce sa fac thinking
Cel mai bun sfat, funda :*

Răspuns Câştigător
| Bizzle a răspuns:

Hey.
Pai daca a zis ca te place si pe tine inseamna ca ori nu-i place de fata aia ori nu e baiat adevarat. Daca chiar iti place foarte mult de el asteapta sa se desparta de aia probabil nu va mai dura mult daca place 2 fete laughing, mai intai incearca sal faaci sa te placa si mai mult sa ajunga sa te iubeasca ca apoi sa se desparta de acea fata si sa fie cu tine si sa fie totu bine si frumos. Succes happy!

5 răspunsuri:
| buburuza2007 a răspuns:

Pai tu nu prea ai ce sa faci, el trebuie sa aleaga una din voi, tu eventual poti sa intrebi ce are de gand sa faca iar daca te vrea pe tine, atunci incepeti o relatie, dar ai grija sa nu umble cu amandoua odatalaughing

| Lena33 a răspuns:

Hei! Stii nu vreau sa fiu rautacioasa, dar
daca baiatul te place si pe tine dar si pe cealalta fata ar trebui sa ii spui sa alega pe una dintre voi. Daca se desparte de cealalta fata te place cu adevarat. Dar daca nu se desparte de ea sau nu stie pe care sa o aleaga ar trebui doar sa ramaneti prieteni. Asta este parerea mea sper ca te-am ajutat. happy

| inlovewiththerainbow a răspuns:

Stai, cum poate să fie îndrăgostit de tine, dacă se vede cu altă fată? Probabil e un fustangiu, care caută doar distracție, și care cu siguranță nu te va duce spre un final fericit : )
Încearcă să te pui în locul acelei fete. Ți-ar plăcea ca iubitul tău să fie așa? Să-ți facă una ca asta?
Sfatul meu.e să-l trimiți...în voiaj.

| SaptelamateAle explică (pentru inlovewiththerainbow):

Mda, cam ai dreptate dar el mi-a zis ca daca nu era cu aceea fata era cu mine thinking Si asta ma cam pus pe ganduri.

| inlovewiththerainbow a răspuns (pentru SaptelamateAle):

DACĂ - corect.
Dar e cu acea fată acum, nu? Și dacă va fi cu tine, să presupunem că o lasă pe ea, ce te face să crezi că nu ți-o va face și ție? Până la urmă...atracție sexuală va exista mereu. Nu ești tu, e alta. Nu e el, e altul.
În fine, e decizia ta până la urmă, și doar părerea mea-referitor la ce am scris. Mult succes )