| GãBĺTzA a întrebat:

Buna TPU... Vreau si eu statusuri de DrAgOsTe

Dau funta :* :* :*

9 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-as iubi!
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!
Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva….
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine…
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…
Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine…
Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui…

| adelinaaam a răspuns:

Daca iubesti doua persoane mai bine iubesteo pe a doua ca daca o iubeai pe prima a doua nu ar exista**)

| GãBĺTzA explică (pentru prizeFTW):

Multumesc :*

| Solsagan a răspuns:

Ai pupa şi un câine-n cur pentru o fundă?

| kuchikisan a răspuns:

Buna!
ღ Tέ iubέέScc
╚»♥ Ssh euu` ღ Te ίußesς ίиίмa мea ♥«╗
Hay zdreantso iesi in fata Da.i tu pofta d viata Arunca gesturi d tarfa din tine Suge.o km stii tu mai bine Te crezi mai buna k mine Dar el se pisa p tine Shy ma alege p mine
Sunt un ingeras nebun.cand zambesc eu iese fum.sunt reteaua tinereti.dar si fiica frumuseti.sunt fitoasa cat se poate. tupeista pan’ la moarte.indrgita si stilata.ASTAI FATA ADEVARATA.
Când мă pяives†i` ce яegяe†i мai мuℓ†`~? Lucяuяiℓe pe caяe ℓe`ai avu†` `sau sanseℓe pe caяe ℓe`ai pieяdu†` •
Fetele sunt k niste bibelouri…. trebuie ingrijite,dar totusi si iubite….dar cand un baiat trece pe langa ele,le sparge si le zice :LA REVEDERE
Profit de iluzii şi cuvinte false gen"te iubesc",comportament copilăresc,gelozie, certuri, asta e relaţie? sigur faci asta din lipsă de ocupaţie!
In continuare crezi ca totu` iti apartine [ ] Poti sa ai orice dar nu si pe mine [ ] –":->:-p
Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge!
Ceea ce crezi tu Conteaza prea putin pentru mine oricum fac tot ce imi vine Nu urmaresc chiar sa va displac Dar refuz sa va fac pe plac •
"Ai avut`o de mult Dar acum n`o mai ai Ai incercat s`o inlocuiesti Dar nu puteai Caci o iubeai :X"
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa amica TA! •
Oriunde, Oricum Ti`o dau in bot! Doar pentru simplu` fapt ca POT!"Stie ca ai face orice sa o ai, Dar ea iti zambeste frumos Si iti zice: Tay`Tay!"
Sper ca ti'au placut! kiss

| GãBĺTzA explică (pentru Solsagan):

Daca nu ai ceva de bine de spus...mai bine taci din gura tongue tongue

| GãBĺTzA explică (pentru GãBĺTzA):

Solsagan tongue tongue big grin big grin

| GãBĺTzA explică (pentru kuchikisan):

Multumesc :*

| kuchikisan a răspuns (pentru GãBĺTzA):

Nu ai pentru ce kiss big hug

Întrebări similare