| adelynaa a întrebat:

Buna TPU:*
vreau si eu un sfat ceva...
luni o colega de'a mea nu a venit la scoala si la prima ora am avut geogra ma rog mo asc mi dat 4/5 nici nu stiu ca nu mi'ai invatat si am fost nervoasa sa asta mi-a mai amintit ce problema am (de sanatate : ma doare spatele si am problema cu ciclu ca imi imi vine ft des in 2 luni mi-a venit de 4 ori, in sem 1 mi-a scazut nota la purrtare si la uni nu lea scazut dc? pentru tine la ei. adica face diferente intre noi ceea nu cred ca ii corect. acum imi astept mustrarea acasax( ca eu la mama nu i-am zis. in fine si pe langa astea cum fac scoala de soferi de o jumate de an imed am problema cu inst. ca nu'mi rasp la tel. ca urma sa ma sune sa-mi spuna cand pot sa'mi scot dosaru sa pai da examenu). mna si ea stiu lucrurile astea si i-am tr cand eram la scoala ca dc shia bagat dosrul la politie ca ea de aceea nu a venit la scoala. in fine. si eu i-am zis ca is cu nervi pe la scoala ca at eram destul de nervoasa si m-a intrebat dc sunt nervoasa. da eu i-am spus ca nu ii zic ca dupa aia numa rade si asa ca prima data nu am vrut sa-i zic da oricum ii spunean si ea o tot insistat... si cand o vaz ca nu'i rasp mi-a tr sms ceva de genu da zi uh odata ce ai ca is nerabdatoare si eu si dany. dany fiind prietenu ei. api *** tot ce ii zic ei si ce vb ea ii zice la pretenuso x( si la sf mi-a sc ca "vezi ce-ti dau numa" bine asta ii o glm mai facem intre noi si mie cum nu-mi place ca nimeni sa insiste i-am tr un sms sa ma lase in pace ca is nervoasa si ca ii multumesc pune paie pe foc ca nu-s destul de nervoasa si ca ii o pretena de milioane... si at sho enervat si ea

si azi dupa sc ne'am dus cu inca o prietena vecina cu mine si m-am dus si eu cu ele... deci vreau sa va spun ca acum imi pare ca m-am dus cu ele adica pe mine nu ma prea baga in seama vb ele 2. si cand am venit spre casa am trecut pe la biblioteca ele shior scos o carte si eu trebuie sa stau un pic sa imi fac legitimatie si m-a dus sa imi faca si imi tr sms vezi ca suntem la placintarie si eu dupa ce m-am dus acasa nu am mai fost la ele... dapi le era greu sa ma astepte 4 min cat am stat in plus
jur ca azi ase shor comp cu mine... trebuie sa ma duc dupa ele de parca eram cainele lor...
si mi-am zis ca maine sa fiu si eu ft seaca cu ea cum so comp. ea cu mine azi. dapoi nu stiu dc procedez corect ca eu de felul meu is razbunatoare

eu vreau sa va multumesc ca ati citit. eu m-am descarcat aici ca in alta parte nu am sad... ca prietenul meu nu'i in cj si pe el nu-l incarc cu problemele mele mai astea :*:*

3 răspunsuri:
| Angyclon a răspuns:

Eu spun ca ai o poveste complicata. cati ani ai?
iti dau un singur sfat pentru binele tau: nu le mai baga in seama!
De ce iti pasa atat de mult? daca ele te-au tratat asa ai rabdare sa vina ele la tine. E foarte folositoare zicala "esti prieten cu mine? bine! nu? tot bine!". nu trebuie sa stai dupa ele ca un catel, sa te razbuni sau sa-ti ceri scuze. daca nu vor sa se comporte frumos cu tine du-te si fa-ti prieteni noi. crede-ma, e mai bine asa!

| さいゆき a răspuns:

Ok pai nu stiu exact ce sfat o sa iti pot da insa voi incerca sa scriu ceva. La inceput ai zis ca ai niste probleme de sanatate, acestea ar trebui rezolvate la un medit, pur si simplu ar trebui sa merg la un doctor si acela iti va spune exact cum sa iti rezolvi problemele pe care le ai. Apoi cu notele la scoala si au am anumite probleme, daca iti e frica sa le zici alor tai despre note atunci asteapta sa iei niste note mai bune la acele materii si apoi le spui pe toate, sau daca te intreaba ce note spune-i ca inca nu ai note dar ati dat un test la care nu ai prea stiut. asa nu vor fi prea suparati cand vor afla de note. promite-le ca vei invata mai bine. In legatura ca scoala de soferi, poate omul are ceva treaba in momentul asta si nu iti poate raspunde, mai asteapta o vreme si suna apoi din nou, vei vedea ca totul se va rezolva. Daca prietena ta se comporta asa cu tine atunci iti spun ca nu ar mai trebui sa vorbesti prea mult cu ea. cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu ea si sa ii spui tot ce simti si sa ii spui ca daca nu se schimba intr-un fel tu nu mai ai ce sa discuti cu ea. ar trebui sa incerci sa iti faci prieteni mai buni sa uiti de cei care se poarta asa cu tine. Totul se va rezolva asa ca stai linistita. ^_^

| adelynaa explică:

Si eu m-am gandit sa nu mai fiu asa de buna prietena cu ea pentru. eu nu am nevoie de prieteni falsi.
si 100% luni at mo povestit la acea prietena cu care am fost si cand veanean din oras cand sau dus ele la placintarie... da nu'i bai o sa le platesc cu aceeeasi moneda o sa le fiu ft. cu ele si indiferenta cum or fost si ele cu mine.