| Marya_4423 a întrebat:

Buna TPU`kiss... Vreu sa intru pe net pe telefon dar cand bag URL`ul imi spune sa verific profilul WAP. Ce inseamna asta si ce trebuie sa fac?

4 răspunsuri:
| Raulittoo a răspuns:

Cred ca trebuie sa faci setarile automate. Asta inseamna ca daca esti pe Orange suni la *100# si alegi 6 (servicii )(daca nu ma insel), apoi 4 setari automate, apoi alegi Toate setarile,(nu stiu ce nr thinking) si apoi Ok. Apoi vei primi un mesaj si iti va spune ca vei primi setarile dar trebuie sa bagi un cod, incerci intai 0 apoi daca nu merge 0000. Sper ca te-am ajutat. Daca ai nevoie de niste lin kuri pentru mobil anunta-mahee hee. Enjoy

| Raulittoo a răspuns:

Cred ca trebuie sa faci setarile automate. Asta inseamna ca daca esti pe Orange suni la *100# si alegi 6 (servicii )(daca nu ma insel), apoi 4 setari automate, apoi alegi Toate setarile,(nu stiu ce nr thinking) si apoi Ok. Apoi vei primi un mesaj si iti va spune ca vei primi setarile dar trebuie sa bagi un cod, incerci intai 0 apoi daca nu merge 0000. Sper ca te-am ajutat. Daca ai nevoie de niste lin kuri pentru mobil anunta-mahee hee. Enjoy. Fundabatting eyelashes?

| Raulittoo a răspuns:

Scuzati-mi spammul va rogg

| pikaღ a răspuns (pentru Raulittoo):

Buna! eu sunt pe cosmote si mi se intampla aceeasi problema.Ce pot sa fac?