Cel mai bine ar fi sa incepi sa practici prostitutia si sa pui un ban deoparte ca sa te poti muta singura la 18 ani.
Eu iti recomand tie sa nu raspunzi daca nu dai un raspuns serios si folositor.Multumesc!
Hai sa ne gandim la cateva chestii elementare.
Chirie, curent electric, caldura, apa, gaze, telefon, internet, mancare, imbracaminte, cheltuieli neprevazute (dentist, medicamente pentru o raceala etc), un suc in oras.
Ai vazut vreodata in viata ta cum arata o factura? Chiar iti inchipui ca te-ai putea intretine vreodata singura? Loc de munca bine platit la 18 ani? Ce gluma haioasa, daca nu-ti vinzi fundul o sa dureze ceva mai mult pana sa pupi asa ceva, iar in strainatate nu umbla cainii cu covrigi in coada, iti va fi chiar mai greu ca aici daca n-ai pe cineva care sa te ajute, risti chiar sa fii scoasa la produs de cine nu te astepti.
Da,am vazut dar aici nu este vorba de ce o sa fac eu cand o sa am 18 ani ci de cum as putea sa fac ca tatal meu sa ma lase cu el sau sa ma pot intalnii cu el fara ca tata sa afle.
Daca taica-tu e dificil n-ai ce sa-i faci, unii oameni sunt fixisti si nu-i poti schimba. Inveti sa minti si sa te ascunzi al dracu de bine iti dezvolti astfel abilitati ce-ti vor fi foarte utile in viitor.
Si mama e cu invatatul, dar ma lasa sa ies. Faza e urmatoarea. Nu mai ai rude, care sa te inteleaga si sa te sprijine? Unchi, matusi, etc. Eu zic ca cel mai bine este la bunici, fiindca bunicii, sau macar unul din ei vor fi intodeauna blanzi si in functie de situatie si intelegatori. Incearca sa iti convingi unul din bunici sa vorbeasca cu tatal tau despre suferinta ta, dar mai intai trebuie sa le dovedesti lor ca esti de incredere ca sa fie siguri de ceea ce ii spun tatalui tau. Daca nu merge nici asa eu sincer iti zic sa fugi de acasa, iti gasesti tu la cine sa stai...(o prietena mai mare, rude indepartate, ceva pe acolo)
Te intorci acasa cam peste o saptamana-doua, sau cat crezi tu si atunci iti zic eu ca parintii vor fi mult mai intelegatori. Probabil cand te vei intoarce tatal tau te va certa, dar pana la urma va intelege
Chiar e cam dus tac-tu, da sa stii ca niste carte-n plus nu strica:* bine nici a inveti aa diperata si a 2-a zi sa uiti tot(daca ma intelegi) dar crede-ma daca renunti la scoala, sa mergi la munca la 18 ani de unde faci tu rost de bani sa pleci in afara? sau daca nu te duci in afara cine crezi ca te angajeaza ca director sau mai tiu eu ce bine platit. o sa ai salariu minim pe economie 700 d ron, din care 300 e vor duce numa' pe chirie. incearca sa-l faci pe tatal tau sa te inteleaga si sa-ti ofere mai multa libertate :* pa-pa