anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
trebie sa merg la ginecolog pentru un control, ce imi va face?
ps:sunt virgina, si imi v. a fi rusine sa ma dezbrac ":

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Nimic rau...doar te va dezbraca si te va urca pe masa aceea care are doua suporturi pe care trebuie sa pui picioarele! atat.

| ThePark a răspuns:

Pai o sa te puna sa te dezbraci si o sa te controleze la acea zona o sa se uite cu un microscop probabil

| Sh0ck a răspuns:

Doctorii aia nu vor sa te dezvirgineze stai tu linistita, daca tu te sti cinstita si cu nimic de ascuns atunci poti sta fara griji.
P.S: daca o sa faci tot ce iti vor spune medicii totul va fi ok!

| Fundiitssa a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti fie rusine multe fete fac asta, e un lucru perfect normal.Lor nu le-a fost rusine deci nici tie nu ar trebui pentru ca nu ai nimic de ascunswinking Celorlalte fete care s-au dus la control nu le-a fost rusine, tu ce ai putea sa patesti? In plus cu rusinea daca nu o sa vrei sa te duci la control unii vor crede ca poate ai ceva de ascuns k nu mai esti virgina sau mai stiu eu ce... Deci mai bine du-te la controlul ala ca nu se intampla nimic.

| olian a răspuns:

Norocosi ginecologi astia...))stai linistita nu iti va face nimic rau, o sa iti atinga vaginul cu o chestia si apoi o trimit la analize.

| SNOWTIGER a răspuns:

Nu te vei dezbraca nu conteaza ce esti virgina iti va trage doar bluza de pe burta atat cu burta are el treaba ok bai bafta

| viperX a răspuns (pentru superdorex):

Nu te teme happy nu esti nici prima nici ultima care face chestia asta happy. Iubita mea a fost la ginecolog si a zis ca sia facut griji degeaba ( ii era foarte frica cum iti e si tie + ca ii era foarte rusine) dar stiind ca nu a facut prostii cu mine s-a dus cu incredere si nu a patit nimic happy