Nimic rau...doar te va dezbraca si te va urca pe masa aceea care are doua suporturi pe care trebuie sa pui picioarele! atat.
Pai o sa te puna sa te dezbraci si o sa te controleze la acea zona o sa se uite cu un microscop probabil
Doctorii aia nu vor sa te dezvirgineze stai tu linistita, daca tu te sti cinstita si cu nimic de ascuns atunci poti sta fara griji.
P.S: daca o sa faci tot ce iti vor spune medicii totul va fi ok!
Nu ar trebui sa-ti fie rusine multe fete fac asta, e un lucru perfect normal.Lor nu le-a fost rusine deci nici tie nu ar trebui pentru ca nu ai nimic de ascuns Celorlalte fete care s-au dus la control nu le-a fost rusine, tu ce ai putea sa patesti? In plus cu rusinea daca nu o sa vrei sa te duci la control unii vor crede ca poate ai ceva de ascuns k nu mai esti virgina sau mai stiu eu ce... Deci mai bine du-te la controlul ala ca nu se intampla nimic.
Norocosi ginecologi astia...))stai linistita nu iti va face nimic rau, o sa iti atinga vaginul cu o chestia si apoi o trimit la analize.
Nu te vei dezbraca nu conteaza ce esti virgina iti va trage doar bluza de pe burta atat cu burta are el treaba ok bai bafta
Nu te teme nu esti nici prima nici ultima care face chestia asta . Iubita mea a fost la ginecolog si a zis ca sia facut griji degeaba ( ii era foarte frica cum iti e si tie + ca ii era foarte rusine) dar stiind ca nu a facut prostii cu mine s-a dus cu incredere si nu a patit nimic