| DamariisDammyy110 a întrebat:

Trec a 9 a si vreau sa ma bag in bal. Din punct de vedere fizic, consider ca arat destul de bine. Gen "dotata"laughing. Voiam sa va intreb cum este la bal? La probe? Trebuie sa ne dezbracam gen sa aratam daca avem burtica sau nu? Si cate tinute pot sa am? Si probele care ar fi? Sau sa imi povestiti cum a fost balul vostru de boboci. Putin detaliat daca vreti. Dau funda. Pupici

6 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu am fost la bal, dar cu siguranta nu te pune nimeni sa te dezbraci, du-te si distreaza-te, nu iti mai fa griji, probele sunt diverse. La un liceu le-au pus pe fete sa manance niste banane intr-o pozitie cam prea ortodoxa (daca intelegi ce zic). A fost mare scandal atunci, cel mai probabil vei avea niste probe normale.

| DamariisDammyy110 explică (pentru aXy99):

Pai as cam vrea sa castig pentru miss popularitate. Ce trebuie sa fac sau sa am?

| aXy99 a răspuns (pentru DamariisDammyy110):

Nu cred ca sunt cel mai in masura sa iti raspund, nu mi-au placut balurile niciodata, dar din ce am vazut/auzit la altii ti-ar trebui carisma si naturalete (sa nu fii crispata sau prefacuta), la asta adaugandu-se, desigur, felul in care arati.

| Violleta2022 a răspuns:

La bal nu te dezbraca nimeni si nici nu te pune sa faci parada modei. Vei purta 1 singura rochita, de preferat decenta, pentru ca vin si profesorii acolo si prima impresie conteaza pentru toata lumea, apoi vei prezenta un program al tau: reciti o poezie, canti, dansezi, faci ceva la care ai talent, pentru a primii puncte.
In final, cine aduna cele mai multe puncte este votata sa fie "miss boboaca". Bineinteles ca se pun intrebari si tu trebuei sa dai raspunsuri inteligente, mai esti pusa sa faci ceva, ce decide juriul samd.

| Adry05 a răspuns:

Cum naiba sa va dezbracati in clasa a 9-a, Dumnezeul, e un bal de liceu, facut in INSITUTIE DE INVATAMANT, aka o activitate decenta, singurul element indecent il pot aduce unele care tin cu tot dinadinsul sa se arate, dar nu-ti cere nimeni asa ceva wtf. Iar cu tinutele o sa va zica organizatorii direct cate probe sunt, cate tinute va trebuie si in ce fel

| Lucian4 a răspuns:

La un bal, banchet organizat de institutie nu se dezbaraca! Nu stiu cum va fi intr-a12a. viitorul suna imoral