anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!
A-si incepe sa va spun ca ma simt inutila si fara prieteni. Nu zic ca nu comunic, dar sunt bine primita acolo unde este nevoie de mine si dupa gata, nu mai exist.
Provin dintr-un grup de prieteni (fete si baieti) unde ma simt tratata la fel, deseori sunt luata peste picior uneori de baieti, insa nu toti, alteori de fete, cum ar fi ca: nu fumez, nu vreau sa beau cafea (ceea ce am incercat si pot sa spun ca e scarboasa) si nu beau alcool pana cand cad pe jos. Nu este genul meu de persoana, intr-adevar sunt mai linistita, beau toate tipurile de cafea, insa nu cofeinizata si da, beau rareori alcool.
Pot sa spun ca am doua prietene cu care mai vorbesc in timpul liber, daca ma mai suporta si ele, desigur...
Uneori nu imi raspund la mesaje, desi sunt online sau ma lasa pe seen, ceea ce pe ele le-ar enerva daca a-si fi facut eu asa ceva. Mai iesim si noi in grupuri, intr-o seara am iesit cu cele doua fete si inca o fata. M-am simtit luata peste picior toata seara, insa numai in anumite momente. O fata incerca sa ma enerveze spunandu-mi ca eu ii furasem guma sau servetelele.
Si cand stateam la masa ele trei fiind impreunate, stand in fata mea, deoarece era o masa rotunda, au inceput sa se uite la poze si normal ca nu ma puteam baga in discutia lor, iar daca ceream sa mi se arate si mie ca sa rad si eu, nu ma faceam auzita. Asa ca am stat si eu pe telefon, nu le-am mai bagat in seama pana cand si-au dat seama si gata m-au bagat in seama, vezi Doamne ca de ce nu vorbesc si daca nu le spun ce am nu imi vor da telefonul. Si le-am spus ca in anumite momente din seara precedenta m-am simtit pur si simplu exclusa din conversatiile lor. Si una dintre ele mi-a spus "ofticoasa mica", normal ca ma ofticasem, tu nu te-ai fi ofticat? Sa vezi ca nu esti ascultat s-au bagat in seama?
Chestiile astea se intampla des cu mine si ma supara cand apar, deoarece nu e prima data cand mi s-a intamplat una ca asta.
Tot eu trebuie sa le bag in seama, deoarece ele o fac rar si sunt buna atunci cand le explic un punct la tema...
Sincer sunt pierduta si suparata, nu stiu ce sa fac, deoarece nu vreau sa stric "prietenia cu ele", sunt singurele persoane cu care mai vorbesc -plus ca la inceputul prieteniei noastre, ele nu erau asa- iar cea mai buna prietena a mea pleaca definitiv din tara, asa ca presupun, 2017 e un an minunat pentru mine

4 răspunsuri:
| Randomuser2000 a răspuns:

Cati ani ai?

| andreeeeeea200000 a răspuns (pentru Randomuser2000):

17, de ce?

| vocea a răspuns:

. Daca vrei sa dai de acea persoana care sa-ti fie cea mai buna prietena in orice moment al vietii tale, fie el bun, fie el rau OPRESTE-TE acum din "cautat".
Nu oferi decat disperare(n-o lua de rau)si o sa-ti gasesti "prieteni" care dupa o vreme o sa te lase balta.Prietenia nu vine doar de la tine ci vine de la amandoi.Nu zic sa nu-ti cauti prieteni ci ia-o mai usor cu asta.Sti care-i secretul pana la urma? Comunicarea!
Comunica cu cei din jurul tau, fii calma in orice situatie si lumea te va cunoaste.Crede-ma,o sa stii cand o sa dai peste prietenul adevarat, nu trebuie sa-l cauti tu pe el.

| OldSoul a răspuns:

Viata este prea scurta sa-ti pierzi timpul cu astfel de persoane.
Renunta la ele si aia e, ala nu e comportament de prieteni, ele te manipuleaza.