Nu am de gand sa-ti spun lucruri gen ''Definitia talentului''. Poti incerca urmatoarele:
1. Dans (du-te ca nu o sa regreti si eu vreau sa merg dar nu vreau singura, si daca cineva rade de tine gasesti tu cum sa i-o intorci )
2.Cursurile acelea de chitara sunt perfecte.(Si eu vreau!)Iar daca zic ceva parinti zici doar ca vrei sa incerci.
3.Ce zici sa incerci partea cu make-up profesionist (sau mai putin), diferite impletituri ale parului, etc.
4.Desen? Daca iti place poti sa incepi de acum.Desenul se invata prin munca si sunt 2 cu talent pe aceasta lume iar restul munca.
5.Gatitul poate fi o buna abordare.O dai pe spate pe mama ta. Mai ia si ea lectii de la tine, nu numai tu de la ea.
Ca sa dau o definitie simpla a talentului, acesta ar fi ceva ce unii oameni au in plus fata de altii, ceva ce-i ajuta sa realizeze mult mai usor unele activitati.
Daca ai talent in ceva sau nu, nu conteaza, ideea e sa-ti placa ce faci, si sa nu te lasi.
De exemplu, sunt cel mai prost desenator, si designer din lume, pentru ca n-am talent, dar asta nu inseamna ca ma las, si lucrurile incep sa-mi iasa din ce in ce mai bine.
Fa ce-ti place, gaseste ceva ce te atrage, incearca lucruri diferite, si vezi ce iti place sa faci.
Cum am zis, talentul este abilitatea unor oameni de a face ceva mai repede si mai usor decat altii, asta nu inseamna ca daca nu ai talent in ceva anume, nu poti face.
Incearca ce-ti place, si daca te simti bine facand acel lucru, continua sa faci, si sa lucrezi pana devii mai buna, iar atunci, o sa apara simatica si iubita ironie... adica e posibil ca unii oameni sa-ti spuna "Ce frumos e, bravo, ai talent".
"Talentul" il gasesti facand ceea ce-ti place.
Toti avem un talent si asta nu presupune neaparat ceva muzical sau dans.E vorba de acel lucru pe care tu poti sa-l faci mai bine decat majoritatea.Gandeste-te ce faci tu mai bine decat alti!
1. Dansul e pe primul loc cand vine vorba de o fata. Nu trebuie sa iti fie rusine, pentru ca toti/toate au fost incepatoare. Nimeni nu s-a nascut invatat
2.Incearca teatrul
3.Ar trebui sa iei cursuri de chitara. Eu am luat cateva luni si chiar mi-a placut. Sigur vei avea ce sa le arati parintilor
4. poti incerca si baletul
Diorrus întreabă: