| Sergiu1989 a întrebat:

Buna tuturor am nevoie de un sfat din partea fetelor mai ales. Este o fata al mine la facultate, despre ea stiu doar ca o cheama Diana si mai stiu ca tipa e cam timida dar in schimb are parte de foarte multa atentie din partea baietilor, mai pe tot locul pe unde merge baieti se baga in seama cu ea. Acum problema mea este ca nu stiu cam ce modalitate ce pretext sa gasesc sa vb cu ea, pentru ca multi baieti merg la ea atunci sunt sanse mai sa folosesc aceiasi abordare sau asemanatoare ca si ale lor. Daca se va intampla asa atunci o sa ma considere ca si pe ceilalti. Haideti fetele va rog un sfat aici poate ati avut parte de o abordare mai aparte din partea unui baiat mai speciala multumesc tututror

Răspuns Câştigător
| Pufulinna a răspuns:

Pai ca sa nu pari ca si ceilalti tipi mai intai incearca sa te imprietenesti cu ea ca si amici. Si incearca sa faci pentru inceput sa para ca nu o placi. Vorbeste cu ea pe mess, daca nu ai id ei incearca sa faci rost de la cei din clasa ei. pentru inceput faceti cunostiinta, intreab-o despre hobby`le ei si pas cu pas totul se va rezolva happy Iesiti la un suc, invit-o la pizza pentru. a putea avea o stransa prietenie. Apoi poti sa faci "pasul cel mare" de a intreba-o daca vrea sa fie prietena ta happy! Fii calm. Totul se va rezolva:* Incearca sa faci ce ti-am spus eu!
Bafta big grin
FUndita? puppy dog eyes

1 răspuns:
| Sergiu1989 explică (pentru Pufulinna):

Daca vrei trimite-mi un messaj cu id ul tau sa mai vb, daca esti dispusa sa ma ajuti mersi papa big grin