| Ioana_Luiza_1998 a întrebat:

Am o intrebare care ma cam obsedeaza. Sunt adolescenta si imi place de un tip de 24 de ani. Mi a mai placut acum ceva timp de altul de aceeasi varsta. niciunul dintre ei nu arata de varsta lor...ma rog, asta e irelevant. De ce sunt atrasa de tipii cu muuulti ani mai mari? Ce e ineregula cu mine!?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Naivitatea varstei, o sa treaca

| mihai69 a răspuns:

Chiar, ce? Adică de ce ar fi ceva în neregulă dacă ești atrasă de bărbați ceva mai mari ca tine?!?

| AdelaElena88 a răspuns:

Nu cred ca este nimic in neregula cu tine. Probabil, ceea ce te atrage la ei este masculinitatea si stapanirea de sine pe care o emana, si probabil in sinea ta iti doresti sa te maturizezi. Totusi, ai grija cu baietii mai mari, pe mine personal baietii mai mari ma sperie putin, in sensul in care sa am o relatie cu ei.

| Ioana_Luiza_1998 explică (pentru AdelaElena88):

Exact, ma atrage maturitatea lor. Din ce am observat prin jurul meu, baietii de varsta mea tind sa fie derbedei pe cand cei mai maturi nu. Au un altfel de comportament adica sunt stapani pe sine, cum de altfel ai spus si tu. De relatie nici nu se pune problema. M as simtii prost langa cineva mai mare. Poate daca as fi majora dar in rest nu big grin