Poate emotiile prea mari care nu le poti controla, poate ai mancat ceva ca ti-a dat energie, sau poate ai fost mai agitata, odihnestete mai mult si daca vezi ca nu trece in cateva sapt eu zic sa iti intrebi medicul de familie
S-ar putea. eu is foaerte emotiva si tot asa ceva n-am patit e foarte ciudat
Oare de la faptul ca ieri am uitat sa-mi iau tratamentu n-ar fi?
Se intampla mai ales daca vorbesti cu un baiat pe care nu-l cunosti sau ceva persoane noi, si eu sunt timida dar scap dupa ce ma acomodez cu locul si persoanele
Da, dar mie mi se intampla si cand stau cu prietenul meu si avem 8 luni impreuna, deja ma sperie chestia asta
Nu stiu ce varsta ai dar de regula organismului tau ii lipseste ceva sau chiar mai multe, ideal ar fi sa iti faci o simpla analiza de sange ca sa fii sigura daca ii lipseste sau nu ceva. Poate fi deshidratat sau sa ii lipseasca sarurile si mineralele necesare.
17 ani. Mi-am facut analizele mi-au iesit ca is anemica. Iau tratament.
Atunci dupa ce termini tratamentul vezi daca mai patesti si sa incerci sa mananci la timp sa nu amani.Eu patesc asa doar daca nu mananc la timp atunci cand imi este foame... daca nu mananc si aman dupa o ora pe alta incep sa tremur rau, ma ingalbenesc la fata si pot cadea din picioare.
Inainte mai cadeam si eu dar nu era de la mancare. Mi-am facut analizele la un spital foarte bun la Cluj si nu mi-au gasit nimic in afara de stres.