| Robertamirela23 a întrebat:

tuturor am o mare problema cu care ma confrunt de ieri. Deci am o stare tare ciudata adica cand stau calma cu cineva si vorbesc tremur adica parca mi se misca corpu sau ma zbat nu stiu cum sa va explic ca pana acum asa ceva n-am patit recunosc ca sunt timida dar asa ceva n-am patit. Sper ca am fost explicita, deci va rog ajutati-ma ce sa fac sa nu mai am starea asta si de la ce provine?

9 răspunsuri:
| MihaiElenaP a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar de regula organismului tau ii lipseste ceva sau chiar mai multe, ideal ar fi sa iti faci o simpla analiza de sange ca sa fii sigura daca ii lipseste sau nu ceva. Poate fi deshidratat sau sa ii lipseasca sarurile si mineralele necesare.

| Robertamirela23 explică (pentru MihaiElenaP):

17 ani. Mi-am facut analizele mi-au iesit ca is anemica. Iau tratament.

| MihaiElenaP a răspuns (pentru Robertamirela23):

Atunci dupa ce termini tratamentul vezi daca mai patesti si sa incerci sa mananci la timp sa nu amani.Eu patesc asa doar daca nu mananc la timp atunci cand imi este foame... daca nu mananc si aman dupa o ora pe alta incep sa tremur rau, ma ingalbenesc la fata si pot cadea din picioare.

| LadyDeny a răspuns:

Poate emotiile prea mari care nu le poti controla, poate ai mancat ceva ca ti-a dat energie, sau poate ai fost mai agitata, odihnestete mai mult si daca vezi ca nu trece in cateva sapt eu zic sa iti intrebi medicul de familiewinking

| Robertamirela23 explică (pentru MihaiElenaP):

Inainte mai cadeam si eu dar nu era de la mancare. Mi-am facut analizele la un spital foarte bun la Cluj si nu mi-au gasit nimic in afara de stres.

| Robertamirela23 explică (pentru LadyDeny):

S-ar putea. eu is foaerte emotiva si tot asa ceva n-am patit e foarte ciudat

| Robertamirela23 explică (pentru Robertamirela23):

Oare de la faptul ca ieri am uitat sa-mi iau tratamentu n-ar fi?

| LadyDeny a răspuns (pentru Robertamirela23):

Se intampla mai ales daca vorbesti cu un baiat pe care nu-l cunosti sau ceva persoane noi, si eu sunt timida dar scap dupa ce ma acomodez cu locul si persoanele

| Robertamirela23 explică (pentru LadyDeny):

Da, dar mie mi se intampla si cand stau cu prietenul meu si avem 8 luni impreuna, deja ma sperie chestia asta