Poi in primul rand ar trebui sa ai incredere in tine si sa te gandesti ca nu esti cu nimic mai prejos decat oricine. Raspundele fara frica, macar o data si in viitor o sa fie mai usor. Cum ai spus tu, nu vrei sa treci prin viata ca fraiera oricui, aici doar tu poti schimba ceva, nu poate sa faca acest lucru nimeni in locul tau. Fi puternica si vei reusi :*. Sper ca te-am ajutat vreun pic :-s
In primul rand trebuie sa inveti sa iti infrunti temerile si sa nu-ti pese asa de mult de ce spun altii. Lasa-i sa urle daca nu au ce face. Daca se mai intampla faza cu dna. doctor, te intorci si le spui ca dna. doctor de asteapta si ca te lasa sa te bagi in fata, deoarece ai o problema serioasa. Nu-i lasa pe ceilalti sa fie porci cu tine. Dale replica, intoarcete si pleaca. Si eu dau replici, si nu sunt buna DELOC la bataie. Nu sare nimeni la mine. Dale si tu replici, cand esti provocata si ai grija sa nu fii nesimtita rau de tot. Putin, dar nu mult. da replica, intoarcete si pleaca. Ai grija de tine. Toti oamenii destepti patesc la fel ca mine si tine.
Multumesc,intr-adevar fiecare raspuns ma ajuta si ma bucur sa vad ca am primit reactii asa curand!
Multumesc! Raspunsul tau m-a si amuzat pe de-o parte(mai ales acum ca mi-a mai trecut putin supararea) si m-a si incurajat.
Presupun ca problema mea are totusi radacini mai adanci. Spunea si "Drawings" mai sus de increderea in sine...imi cam lipseste.Eu am fost fata aia "overprotected" de ambii parinti, nu am prea iesit, nici nu am dat foarte des cu capul de diverse situatii si simt ca am experienta sociala a unui copil.
Ai dreptate, putin tupeu nu mi-ar strica
Someoneeene întreabă: