anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o poblema: nu suport violenta fata de animale. Pur si simplu mi se rupe sufletul si ceva in interiorul meu ma indeamna sa fac ceva. Nu de putine ori s-a intamplat sa ma cert rau cu ai mei din cauza ca au lovit un animal (lovit nu inseamna numai un bat pe spate).
Nu inteleg ca parca dau in mine cand dau in acele fiinte neajutorate. Si imi spun ca "ce vrei? sa ne omoare pe noi?" cand se intampla sa faca ceva rau.
Nu mai suport! 'Educatia' nu se face cu parul si mai ales nu in fata mea. De mica am vazut scene oribile pe care si acum mi le amintesc sad
Ce sa ma fac? Nu mai rezist! sad

3 răspunsuri:
| adriana49 a răspuns:

Buna.Am si eu ceva prosti pe aici dar de fiecare data cand incearca sa faca ceva le spun urmatorul lucru :daca as da si eu in voi cum dati voi in acel caine v-ar placea.Ii urasc sunt niste prosti.

| IonelG a răspuns:

Si daca te ataca un caine comunitar, tu stai si te lasi muscat.mda,nu pot sa cred ca romanii au o mentalitate asa de anti-autoconservatoare...frate sunt niste animale.mie chiar nu mi se pare normal sa ne fie mila de ele... daca le lasam asa sa se inmulteasca, o sa fie rau.ca asa e si cu iepurii! daca sunt putini,e ok,dar daca se inmultesc si se fac milioane,milioane de recolte vor fi distruse. Daca cainii sunt lasati sa se inmulteasca foarte mult, nu vor mai avea destula mancare si instinctul lor primar va fi sa manance cea mai apropiata fiinta(adica omul). Pentru binele nostru, numarul cainilor comunitari trebuie diminuat!

| Prajituraa a răspuns (pentru IonelG):

Cainii comunitari nu musca pe oricine, cunosc cazuri in care au dat cu pietre in ei si normal ca ei au atacat. 'Se uita la sufletul omului' crede-ma am 3 caini, unul foarte rau, dar nu musca(latra) pe oricine happy
Banuiesc ca nu ai caine, nu ai cum sa-i intelegi happy