| RaisaRamona a întrebat:

Buna tuturor. Am un amic, de 18 ani, care a cunoscut o fata intr-un joc si aceasta i-a cerut numarul de telefon. Prostul, ca altfel nu-l pot denumi, i l-a dat si au inceput sa vorbeasca. Si, ce sa vezi, peste cateva zile deja erau impreuna. Tontul de el, credea ca in sfarsit si-a gasit o iubita si era fericit(fata a facut primul pas). Mentionez ca fata i-a spus ca face 17 ani in cateva luni. Totul bine si frumos, timp de o saptamana, pana acum cateva ore cand m-a suna prostul si imi spune ca a fost mintit, ca, de fapt, fata aceea are 13 ani si ca taicasu l-a amentintat cu coruperea de minori. Acum nu mai poate de frica deoarece crede ca poate fi acuzat. Acum intrebarea lui( a amicului meu) este: Poate pati ceva daca nici macar nu s-a vazut cu fata aia fata in fata dar mai vorbeau pe whatsapp asa mai pervers, adica peste un timp vor face ceva anume?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu pateste nimic. Doar daca ar fi facut sex cu ea putea fi acuzat de corupere de minori. E bine sa stea departe de ea. Asa sunt tatii de fete. Prea ocrotitori. A uitat cum facea si el in tinerete.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

Nu există corupere de minori dacă doar vorbește cu ea și nici nu a văzut-o.
Țin și eu minte cum m-a păcălit una pe Metin de mi-a furat toate itemele și erau modate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca nu. Sunt doar niste mesaje. Nu niste convorbiri telefonice in care se vorbeste de un furt!

| NAT0 a răspuns:

rolling on the floor Corupere de. șamance.
Nu se întâmplă nimic, data viitoare să nu se mai dea la șamance că-s periculoase.
A da, nu se întâmplă nimic dacă și a dat numărul. laughing Dacă vrea să scape de tot, și-l schimbă sau îi redirecționează numărul fetei respective să nu mai poată lua legătura.^^ Își face un caracter nou și aia e.laughing) De preferabil ninja că au camuflaj și pot sta și în map1 în siguranță fără să se ascundă.

| T0T a răspuns (pentru NAT0):

Șamancele astea. Măcar dau buff când ard tot map-ul.

https://www.youtube.com/watch?v=oRI6_Suff-U

| NAT0 a răspuns (pentru T0T):

Cate amintiri cu melodia asta.
Lipseste sunetul cand mureau mobii din map2.laughing

| Xdreaper21 a răspuns:

Daca sterge acu ce a spus pe whatsapp nu va pati nimic

| Mnup a răspuns:

Ok. Deci sa inteleg. O pustoaica de 13 l-a ars pe unul de 18. Mor aici bă laughing) N-are cum sa pateasca ceva. Sa stea chill toata ziua. Mai da-i cate un capac uneori, sa nu mai dea nr. de tel, si sa nu mai puna botu' la tot laughing Peace! smug

| RaisaRamona explică:

Hei. Multumesc pentru raspunsuri happy. I-am aratat si prostului si acum e mai linisit. E inca putin speriat deoarece ii mai spusese fetei aleia, cand nu stia ca are 13 ani, cam cum ar vrea s-o ceva frumos pe la spate, ceva ce chiloti si chestii XD, si crede ca tatal fetei ar putea folosi acele mesaje impotriva lui.
P.S. : Nu in metin a patit asta. Nu stiu cum se numeste jocul.