Nu pateste nimic. Doar daca ar fi facut sex cu ea putea fi acuzat de corupere de minori. E bine sa stea departe de ea. Asa sunt tatii de fete. Prea ocrotitori. A uitat cum facea si el in tinerete.
Nu există corupere de minori dacă doar vorbește cu ea și nici nu a văzut-o.
Țin și eu minte cum m-a păcălit una pe Metin de mi-a furat toate itemele și erau modate.
Corupere de. șamance.
Nu se întâmplă nimic, data viitoare să nu se mai dea la șamance că-s periculoase.
A da, nu se întâmplă nimic dacă și a dat numărul. Dacă vrea să scape de tot, și-l schimbă sau îi redirecționează numărul fetei respective să nu mai poată lua legătura.^^ Își face un caracter nou și aia e.
) De preferabil ninja că au camuflaj și pot sta și în map1 în siguranță fără să se ascundă.
Ok. Deci sa inteleg. O pustoaica de 13 l-a ars pe unul de 18. Mor aici bă ) N-are cum sa pateasca ceva. Sa stea chill toata ziua. Mai da-i cate un capac uneori, sa nu mai dea nr. de tel, si sa nu mai puna botu' la tot
Peace!
Hei. Multumesc pentru raspunsuri . I-am aratat si prostului si acum e mai linisit. E inca putin speriat deoarece ii mai spusese fetei aleia, cand nu stia ca are 13 ani, cam cum ar vrea s-o ceva frumos pe la spate, ceva ce chiloti si chestii XD, si crede ca tatal fetei ar putea folosi acele mesaje impotriva lui.
P.S. : Nu in metin a patit asta. Nu stiu cum se numeste jocul.