| RaisaRamona a întrebat:

Buna tuturor. Am un amic, de 18 ani, care a cunoscut o fata intr-un joc si aceasta i-a cerut numarul de telefon. Prostul, ca altfel nu-l pot denumi, i l-a dat si au inceput sa vorbeasca. Si, ce sa vezi, peste cateva zile deja erau impreuna. Tontul de el, credea ca in sfarsit si-a gasit o iubita si era fericit(fata a facut primul pas). Mentionez ca fata i-a spus ca face 17 ani in cateva luni. Totul bine si frumos, timp de o saptamana, pana acum cateva ore cand m-a suna prostul si imi spune ca a fost mintit, ca, de fapt, fata aceea are 13 ani si ca taicasu l-a amentintat cu coruperea de minori. Acum nu mai poate de frica deoarece crede ca poate fi acuzat. Acum intrebarea lui( a amicului meu) este: Poate pati ceva daca nici macar nu s-a vazut cu fata aia fata in fata dar mai vorbeau pe whatsapp asa mai pervers, adica peste un timp vor face ceva anume?

11 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu există corupere de minori dacă doar vorbește cu ea și nici nu a văzut-o.
Țin și eu minte cum m-a păcălit una pe Metin de mi-a furat toate itemele și erau modate.

| Mnup a răspuns:

Ok. Deci sa inteleg. O pustoaica de 13 l-a ars pe unul de 18. Mor aici bă laughing) N-are cum sa pateasca ceva. Sa stea chill toata ziua. Mai da-i cate un capac uneori, sa nu mai dea nr. de tel, si sa nu mai puna botu' la tot laughing Peace! smug

| NAT0 a răspuns:

rolling on the floor Corupere de. șamance.
Nu se întâmplă nimic, data viitoare să nu se mai dea la șamance că-s periculoase.
A da, nu se întâmplă nimic dacă și a dat numărul. laughing Dacă vrea să scape de tot, și-l schimbă sau îi redirecționează numărul fetei respective să nu mai poată lua legătura.^^ Își face un caracter nou și aia e.laughing) De preferabil ninja că au camuflaj și pot sta și în map1 în siguranță fără să se ascundă.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Nu pateste nimic. Doar daca ar fi facut sex cu ea putea fi acuzat de corupere de minori. E bine sa stea departe de ea. Asa sunt tatii de fete. Prea ocrotitori. A uitat cum facea si el in tinerete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles ca nu. Sunt doar niste mesaje. Nu niste convorbiri telefonice in care se vorbeste de un furt!

| Xdreaper21 a răspuns:

Daca sterge acu ce a spus pe whatsapp nu va pati nimic

| T0T a răspuns (pentru NAT0):

Șamancele astea. Măcar dau buff când ard tot map-ul.

https://www.youtube.com/watch?v=oRI6_Suff-U

| NAT0 a răspuns (pentru T0T):

Cate amintiri cu melodia asta.
Lipseste sunetul cand mureau mobii din map2.laughing

| RaisaRamona explică:

Hei. Multumesc pentru raspunsuri happy. I-am aratat si prostului si acum e mai linisit. E inca putin speriat deoarece ii mai spusese fetei aleia, cand nu stia ca are 13 ani, cam cum ar vrea s-o ceva frumos pe la spate, ceva ce chiloti si chestii XD, si crede ca tatal fetei ar putea folosi acele mesaje impotriva lui.
P.S. : Nu in metin a patit asta. Nu stiu cum se numeste jocul.