Nu există corupere de minori dacă doar vorbește cu ea și nici nu a văzut-o.
Țin și eu minte cum m-a păcălit una pe Metin de mi-a furat toate itemele și erau modate.
Ok. Deci sa inteleg. O pustoaica de 13 l-a ars pe unul de 18. Mor aici bă ) N-are cum sa pateasca ceva. Sa stea chill toata ziua. Mai da-i cate un capac uneori, sa nu mai dea nr. de tel, si sa nu mai puna botu' la tot
Peace!
Corupere de. șamance.
Nu se întâmplă nimic, data viitoare să nu se mai dea la șamance că-s periculoase.
A da, nu se întâmplă nimic dacă și a dat numărul. Dacă vrea să scape de tot, și-l schimbă sau îi redirecționează numărul fetei respective să nu mai poată lua legătura.^^ Își face un caracter nou și aia e.
) De preferabil ninja că au camuflaj și pot sta și în map1 în siguranță fără să se ascundă.
Nu pateste nimic. Doar daca ar fi facut sex cu ea putea fi acuzat de corupere de minori. E bine sa stea departe de ea. Asa sunt tatii de fete. Prea ocrotitori. A uitat cum facea si el in tinerete.
Hei. Multumesc pentru raspunsuri . I-am aratat si prostului si acum e mai linisit. E inca putin speriat deoarece ii mai spusese fetei aleia, cand nu stia ca are 13 ani, cam cum ar vrea s-o ceva frumos pe la spate, ceva ce chiloti si chestii XD, si crede ca tatal fetei ar putea folosi acele mesaje impotriva lui.
P.S. : Nu in metin a patit asta. Nu stiu cum se numeste jocul.