| Bringthatbass a întrebat:

Bună tuturor! Aş vrea să traduc o poveste din engleză în română, dar nu sunt genială în ceea ce priveşte tradusul. Am auzit că există unele programe ce traduc un text întreg şi etc. Dar habar n-am cum să procedez şi mai important nu ştiu niciun program în genul ăsta. Dacă ştiţi vreun program de tradus texte intregi, un program bun, vă rog să-mi spuneţi! Ah, da, şi un tutorial, ca să-mi pot da seama cum să traduc, sau îmi puteţi explica voi, desigur.

Dau fundă! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciun program nu-ti va traduce textul 100% corect. Nu se tine prea mult cont de timpurile verbale, acorduri etc.
Eu folosesc acest site http://www.englez-roman.ro/, iar uneori, folosesc si Google translate.

4 răspunsuri:
| AuroraHimilton a răspuns:

Http://translate.google.ro/? hl=ru&tab=wT nu ai nevoie de tutorial e simplu ca buna ziua, alegi limba in care textul si limba in care vrei sa traduci. in primul rind copii textul si il pui in prima casuta, selectezi limba si traduce, ma rog nu perfect dar indeajuns sa iti dai seama despre ce e vorba funda?

| LoveNarutoAnime a răspuns:

1. Se vede ca esti varza la engleza din motiv ce ne ceri sa-ti dam un tutorial!
2. Pe TPU nu se fac teme asa ca daca ai mintea goala de neuroni, du-te cu tema nefacuta sa te inveti minte!
3. Ce? ..Esti noua pe internet? N-ai auzit de Google Translate? Normal ca n-ai auzit din moment ce nu stii sa citesti...totusi ma mir cum poti sa scrii.
4. Dai funda la cine? La cel\cea care iti face tema? La scoala sa-i spui doamnei profesoareb sa-i dea nota celui care ti-a tradus textul! Sa nu te mai vad pe TPU cu astfel de intrebari!

| SparkleO a răspuns:

Lasa un id de mess si da-mi povestea ca ti-o traduc eu.

un sfat, tradu maxim o propozitie si gaseste-i sensul. nu uita ca propozitiile in engleza nu sunt mota-mo cu cele din romana.

| Bringthatbass explică (pentru LoveNarutoAnime):

Stai linistit/a ca nu era pentru scoala. :* Era o poveste pe care am citit-o tot in engleza, dar nu ma pricep la timpuri si nu voiam sa dau gres. Data viitoare informeaza-te inainte sa comentezi, si lasa dumele cu neuronii ca sunt cam vechi, ceau! :*