anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!.
Astazi mi-am cumparat ulei de ricin pentru accelerarea cresteri parului, vreau sa stiu cum se aplica si alte chestii de baza.

5 răspunsuri:
| LittleHobbitLover a răspuns:

Mama folosește de mult timp!
Îl pui pe păr, și stai cu el cât de mult poți tu. Și jumătate de zi e bun! happy
După aceea te speli bine bine pe cap.
Pentru gene : Îl pui într-o sticluță de mascara bine curățată (la fel și peria ei). O aplici ca o mascara.
Pentru sprâncene pur și simplu te dai pe ele.
O zi bună!

| Azµre a răspuns:

Totuși ai probleme de genul păr gras, căderea părului? Dacă da ar fi bine să vezi un medic înainte de a face cura cu ulei de ricin deoarece la anumite persoane poate feace bine la altele nu în special în cazul celor 2 situații enumerate de mine, care pot fi cauzate de o bacterie, ciupercă la nivelul scalpului și atunci aplicând uleiul poți face mai rău decât bine.

| мαrrýиєlα a răspuns (pentru Azµre):

Pai nu e neaparat pentru cresterea parului. In ultima vremea imi cam cade parul si imi cade foarte mult... de aceea vreau sa optez la uleiul de ricin. este o metoda buna sau nu?

| Azµre a răspuns (pentru мαrrýиєlα):

Eu ce-am zis dacă îți pică părul trebuie să mergi la medic în majoritatea cazurilor căderea este cauzată de o bacterie/ciupercă la nivelul scalpului. Dacă ai ghinionul acesta riști să îți pice mai rău și să răspândești ciuperca. Depinde ce ai am spus și mai sus, cunosc persoane am avut și în familie și prieteni care au făcut prostia cu uleiul de ricin și le-a picat mai rău părul, iar când au fost la medic au spus că au făcut mai mult rău decât bine că aveau o ciupercă pe scalp.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îl aplici la baza firului de păr, prin masajul pielii capului, după 2 ore te speli în mod obișnuit cu un șampon vitaminizant și balsam.
Se aplică o singură dată pe săptămână, mai des îl "ajuți" să devină cleios.
Să-l limpezești bine cu apă călduță, nu rece, nu fierbinte.
Primele rezultate le vezi după 2-4 luni de folosință.
Pa, pa.