Mai bine stai calm si fii fericit ca acum esti LIBER,o relatie este precum o inchisoare,nu ai voie sa faci aia,aia,aia, trebuie sa vii la ora x acasa, trebuie sa iesiti in oras, etc etc, uita de trecut ca oricum nu te ajuta cu nimic daca stai cu gandu la ziua de ieri.
E nu e chiar asa. Adica nu stiu cum o vad unii. Eu dintr-o relatie as face un lucru foarte frumos ce nu poate fi asemanat deloc cu ce zici tu. Cum era fraza... "Sa privim amandoi spre aceeasi directie"
Desigur. Mereu mi-a placut sa ascult. Pentra ca am trecut si eu prin unele momente dificile si perspectiva celorlalti m-a ajutat sa trec peste. Deci spune-mi ce s-a intamplat. Descarca-te si dupa o sa te simti mai bine. Da-mi mesaj sau felicitare. Sau pe fb?
Http://www.tpu.ro/......-eu-am-25/ aici e povestea
O sa-mi dati toti dreptate dupa ce o sa experimentati pe pielea voastra, nu e ceva posibil, e un fapt.
Nu stiu care e povestea, daca o spui, dupa cum a zis Maria, poate putem sa te ajutam
Http://www.tpu.ro/......-eu-am-25/ aici e povestea mea
Ok,o citesc, si iti raspund acolo, imi spun parerea.
Mda,o citesc mai tarziu, ca e cat un roman, si nu pot fi concentra acum.
Buna, este povestea ta si cred ca majoritatea cititorilor vor sa o asculte si sa te ajute, daca pot. Pentru asta suntem aici multi dintre noi. Asadar, asteptam povestea.
Http://www.tpu.ro/......-eu-am-25/ aici e povestea mea