anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.(baiat 25 ani) De 3 zile m-am despartit de prietena mea, am fost impreuna doar 3 luni, dar eu am pus prea mult suflet, eu am pus capat relatiei pentru ca nu am mai suportat si nu stiu daca am facut alegerea corecta. Ar vrea cineva sa-mi asculte povestea? Vreau sa ma descarc dar este o poveste lunga si daca o scriu aici va plictisiti pana o cititi.

12 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Mai bine stai calm si fii fericit ca acum esti LIBER,o relatie este precum o inchisoare,nu ai voie sa faci aia,aia,aia, trebuie sa vii la ora x acasa, trebuie sa iesiti in oras, etc etc, uita de trecut ca oricum nu te ajuta cu nimic daca stai cu gandu la ziua de ieri.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru bogdan324):

E nu e chiar asa. Adica nu stiu cum o vad unii. Eu dintr-o relatie as face un lucru foarte frumos ce nu poate fi asemanat deloc cu ce zici tu. Cum era fraza... "Sa privim amandoi spre aceeasi directie" happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru bogdan324):

Desigur. Mereu mi-a placut sa ascult. Pentra ca am trecut si eu prin unele momente dificile si perspectiva celorlalti m-a ajutat sa trec peste. Deci spune-mi ce s-a intamplat. Descarca-te si dupa o sa te simti mai bine. Da-mi mesaj sau felicitare. Sau pe fb? big grin

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Buna, este povestea ta si cred ca majoritatea cititorilor vor sa o asculte si sa te ajute, daca pot. Pentru asta suntem aici multi dintre noi. Asadar, asteptam povestea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu care e povestea, daca o spui, dupa cum a zis Maria, poate putem sa te ajutamhappy

| T0T a răspuns (pentru bogdan324):

Dacă ție ți se pare închisoare o relație înseamnă că nu e o relație. O relație înseamnă să faci absolut toate lucrurile pe care le implică aceasta din plăcere.

| bogdan324 a răspuns:

O sa-mi dati toti dreptate dupa ce o sa experimentati pe pielea voastra, nu e ceva posibil, e un fapt.

| Boy91 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Http://www.tpu.ro/......-eu-am-25/ aici e povestea

| Boy91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://www.tpu.ro/......-eu-am-25/ aici e povestea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Boy91):

Ok,o citesc, si iti raspund acolo, imi spun parerea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mda,o citesc mai tarziu, ca e cat un roman, si nu pot fi concentra acum.