Bună!
Am observat și eu ca în ziua de astăzi unii prieteni îți sunt doar cu numele!
Datoria ta e să te asiguri că te înconjori de oameni de calitate. Oameni de la care ai ce învăța.
Există prieteni adevărați! Dar nu sunt în număr foarte mare. Știi vorba aia calitatea nu cantitatea.
Un prieten adevărat e cel care te ajută când ai cel mai mare necaz, când ai nevoie de ajutor.
Am trecut și eu prin asemena stări. Da te simți trădat, te simți aiurea rău de tot. Știi ce ai de făcut? Să elimini din viața ta aceste persoane toxice!
Nu ești nici prima nici ultima persoană care trece prin așa ceva. Asta e firea naturii, doar așa ne putem maturiza.
Mergi înainte cu capul sus. Nu ești tu persoana care a pierdut ceva, ci restul au pierdut un potențial prieten bun.
Oameni de calitate mai sunt, ai răbdare cu siguranță vei întâlni astfel de persoane!
Numai bine!
Mulțumesc pentru sfat!
Sper ca si tu sa ai parte de persoane minunate in viața ta!
Oamenii ii alegem singuri, dar de calitate să fie!
Mulțumesc pentru gândul bun de asemenea!
Nu toată lumea îți vor deveni prieteni. Vei avea și cunoștințe și relații superficiale. Nu le confunda. Vei avea de suferit.
Mulțumesc pentru sfat! E greu pentru minefiindca ma atasez repede de persoane si vad mereu doar binele din caracter!
Eu am o vorba: nu exista prieteni, ci doar momente de prietenie. Chiar daca ai fost dezamagit, trebuie sa incerci sa iei ce a fost bun din acele relatii de prietenie si sa mergi mai departe. Oamenii ne pot dezamagi, ne pot trada, dar conteaza cum ne revenim si cum reusim sa mergem mai departe dupa acele deceptii. Dezamagirile si tradarile ne fac mai intelepti si mai atenti la oameni, sa nu ne punem increderea in orice om si mai ales sa nu-l cunosideram din start prieten.
Oamenii sunt că o monedă încearcă să vezi și cealaltă parte a lor
Nu exista prieteni exista cunostinte acum lumea e pe interes si te cauta doar daca ai ceva de oferit.tot ce conteaza e doar familia restul sunt umbre.
anonim_4396 întreabă: