| Robertamirela23 a întrebat:

Buna tuturor de o vreme am o mare problema adica am pierderi de memorie dar foarte puternice, uit si cuvintele, numele prietenilor, vorbesc ceva fara sa fii gandit inainte adica imi scapa cuvintele si inca ceva cateodata imi vine pe moment mi se innegreste in ochi pret de cateva secunde dupa care mi se pare ca m-am trezit din vis. Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| JajaAliensHere a răspuns:

Buna! E posibil sa fi intoxicata cu mercur... cam astea sunt primele simptome de obicei. Ar trebui sa-ti faci niste analize pentru descoperirea metalelor grele din sange, iar daca se descopera ca ai o cantitate mare de mercur ar trebui sa faci tratament cu niste antioxidanti, gen Glutation, N Acetil Cisteina sau D.M.S.A
...Si apropo, mai ai cumva si alte simptome? Spasme musculare, caderea parului, probleme cardiace sau o stare ciudata ca de neliniste/frica?

5 răspunsuri:
| passyon22 a răspuns:

Mergi la doctor...E posibil sa ai lipsa de minerale, anemie, lipsa de fier, potasiu.

| silviuGL a răspuns:

Salut, cat timp stai la calculator?
Poate nu ai mai comunicat de mult cu persoane "face to face". Scuze daca te-am jignitsad

| LovelySmile98 a răspuns:

Buna! pai daca vezi pe moment negru in fata ochilor ar trebui sa mergi de urgenta la un medic ( nu te speria dar grabestete pentru ca aceasta "boala" se poate agrava )

| Robertamirela23 explică (pentru JajaAliensHere):

Da

| kiri11 a răspuns:

Incearca suplimente pentru memorie. Spre exemplu poti incerca revitalum mind sau sa citesti cate ceva despre acest produs. happy