anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Peste 2 zile esti ziua iubitului meu. I-am cumparat o sticla de vinars Brancoveanu XO, e pusa asa in cutie in forma de carte. ( http://www.beicevrei.ro/brancoveanu-xo-0-7l-vinars.html ), i-am facut o poza ( tip A4 ) cu noi doi si am pus-o intr-o rama. zici ca e tablou :-?, dupa i-am mai luat o cutiuta pe care scrie "cel mai bun sofer" cu o masina pe capac.e tare frumoasa mai ales ca el isi si iubeste mult masina si mna. i-am pus intr-un plic mai mare un desen in creion cu mine si cu el si vreo 4 foi asa. date prin cafea si arse pe margini pe care am scris tot ce simt pentru el si mai multe iar in plicul asta mai mare am introdus un plic mai mic in care e o felicitare draguta si un breloc cu numele lui..credeti ca o sa ii placa? ce ziceti?:*

Răspuns Câştigător
| UnOhm a răspuns:

O sa ii placa cu siguranta. E un cadou foarte frumos! Si e facut din suflet, asa ca ii va aduce aminte de tine!

14 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

O sa-i placa, si sunt sigur ca va aprecia si mai mult ca te-ai chinuit sa faci toate astea pentru el. big grin

| ShadoWCrist a răspuns:

Va fi foarte incantat de aceasta surpriza.Bravo,ai ales bine.

| Mussette a răspuns:

Foarte dragut. Ii va placea. happy

| Hakuouki a răspuns:

Dragut din partea ta...cam prea multe zic eu, mi se pare exagerat. Oricum, frumos.

| neutrino a răspuns:

Va fi incantat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Foarte frumos!

| wolder a răspuns:

Da, cred ii va placea mult

| vocea a răspuns:

Daca este de la tine sigur o sa ii placa, poti sa ii ei si o aadea si ii va place daca te iubeste pentru ca nu cadoul material il face sa te iubeasca si tu succes si la multi ani iubitului tau

| Cleopatra_5290 a răspuns (pentru vocea):

Multumesc happy

| vocea a răspuns (pentru Cleopatra_5290):

Cu cea mai mare placere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde scoți ideile astea?happy

| Cleopatra_5290 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi vin pur si simplu..pai? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cleopatra_5290):

Îmi place foarte mult ideeahappy