Tu cu 3 mese pe zi pui muschi?
uite ce-am mancat eu ieri :
dimineata : 6 oua ( 2 intregi, 4 albusuri ) omleta, 4 felii paine integrala, carne afumata de curcan, 2 rosii, branza
ora 11 : piept de pui cu orez brun
orele 13-14 : antrenament
ora 15 : muschi de vita cu brocoli, salata bulgareasca
ora 18 : fructe
ora 20 : somon cu legume
ora 22 : 4 iaurturi
Si termina cu flotari si genuflexiuni p eliber, cu astea nu pui muschi, du-te la sala
Mane... eu nu stiu ce sa iti zic despre exercitile acasa, am incercat si eu dar nu aveau rost si m-am dus la sala si lasa dracu proteinele ca sunt niste porcari! mai bine fara si cel mai bine du-te la sala de fitness.
Da,dar as vrea si sa ma ingras..am 1.80 si cam 60-70kg.vreau sa iau putin in greutate si sa imi lucrez corpul!
Www.culturism.ro
www.getfit.ro
Documenteaza-te de acolo ca lumea, ce vrei tu necesita mult citit, trebuie sa cunosti bine corpul uman
Proteinele sunt porcarii?
proteinele se gasesc in mancare, tu stai NEMANCAT toata ziua?
Ma nene el prin proteine vrea sa spuna steriozi... eu fac sala de 6 luni si deba acum se vede cat de cat... si nu am luat steroizi sau proteine.
"el prin proteine vrea sa spuna steriozi"? Vrea sa spuna SUPLIMENTE, adica prafuri, care sunt practic mancare concentrata.
Steroizi = injectii cu HORMONI ( testosteron in special ) sau HGH ( hormon de crestere ).
Tu chiar nu stii NIMIC?
"si nu am luat steroizi sau proteine.", ai MANCAT => ai luat proteine copil IDIOT.
PROTEINE = MANCARE sau suplimetne ( facute DIN MANCARE ), retardat mai esti
Tu cu 3 mese pe zi pui muschi?
uite ce-am mancat eu ieri :
dimineata : 6 oua ( 2 intregi, 4 albusuri ) omleta, 4 felii paine integrala, carne afumata de curcan, 2 rosii, branza
ora 11 : piept de pui cu orez brun
orele 13-14 : antrenament
ora 15 : muschi de vita cu brocoli, salata bulgareasca
ora 18 : fructe
ora 20 : somon cu legume
ora 22 : 4 iaurturi
Si termina cu flotari si genuflexiuni p eliber, cu astea nu pui muschi, du-te la sala