anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca lumea e satula de probleme in dragoste, nu am vrut initial sa fac asta, dar vreau sa-mi spun off-ul, fiindca stim cu totii ca avem mai multa incredere intr-un necunoscut (cel putin in cazul meu). Dragii mei, am o problema care ma tine de mult timp, m-am inprietenit cu o fata acum 2-3 ani, demult stiu... si totul a fost ca in basm mesaje peste mesaje, promisiuni, si multe multe nopti in care priveam luna si stelele si... totul a durat doua luni, cand ea dintr-o-data mi-a spus ca inca tine la fostul prieten si ca nu mai putem continu. in acesti 2 ani nu ne-am mai vazut decat de trei ori, asa trecator si parca ii era frica sa ma vada, se dispersa prin multime. Nu o pot uita de atunci, chiar am incercat, nu stiu ce e in capul meu, ce sa mai incerc, acum iarasi vine in vacanta si iarasi trece prin fata casei mele, si iarasi simt ca mor fara sa o stiu a mea. Ce sa fac daca o intalnesc? Nu stiu daca sa renunt sau sa incerc sa ma impac, dar totusi merita dupa ceea ce mi-a facut?

5 răspunsuri:
| Crin51 a răspuns:

*imprietenesc

| CatzPopularity a răspuns:

Sigur ea te evita ca ii este rusine. Daca o intalnesti salut-o si purtati o conversatie normala. Daca te respinge si spune ceva gen " Scuze n-am timp" "Trebuie sa plec" atunci inca ii este frica sa dea ochii cu tine. Sunt absolut sigura ca ii este frica si rusine sa te intalnesca... Iart-o si incearca sa firi prieteni! Nu obligatoriu aprobiati, dar toti meritam inca o sansa....nu?

| CatzPopularity a răspuns (pentru CatzPopularity):

Scuze fiti*

| Crin51 a răspuns (pentru CatzPopularity):

Multumesc pentru raspunsul promt,

| mocasini a răspuns:

Buna! Eu cred ca nu merita sa te stresezi pentru chestia asta. Daca vroia sa fiti impreuna cu adevarat nu se mai gandea la fostul iubit. Incearca sa vezi daca mai tine la tine sau daca ii mai pasa de voi doi. Daca nu, e clar ca trebuie sa o uiti.Sunt cam in aceeasi situatie, dar cu un baiat pe care nu il cunosc prea bine. Baftahappy