| EddnEddyTPU a întrebat:

Buna tuturor.
Trebuie sa va marturisesc fapta mea, si sa va aflu parerea.
Eram in tramvai. Era plin cu lume etc.
In scaunul din fata mea, o plasa...
Cineva o uitase. Mai erau niste baieti care au remarcat, "uite o plasa. Cineva a uitat-o". Ajungand la ultima statie, tentatia era mare. Sa o iau, sa nu o iau. Imi fac curaj, si ma hotarasc sa o iau. In clipa aceea ma simteam ca si cum toti stateau cu ochii pe mine. Era o punga de culoare rosie. Coborand din tramvai, m-am dus la cel mai apropiat magazin, si am schimbat-o cu una albastra(sa nu fiu observat).
Eu nu sunt un tip care umbla dupa bani, dar acum a fost o exceptie. Momentan am nevoie de un produs, si m-am gandit ca nu mi-ar strica, poate ar da norocul peste mine, si gasesc si eu o suma acolo. Banuiesc ca asta m-a atras.
In fine, m-am hotarat pana la urma sa o returnez. Nu e frumos sa iei munca altuia. M-am dus la dispecer, si am spus ca am gasit o plasa. Am lasat-o acolo, poate acel cineva o cauta.
Voi ce ati fi facut in locul meu?

6 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

M-as fi uitat sa vad ce este in respectiva plasa, sa imi satisfac curiozitatea si probabil as fi lasat-o acolo.

| EddnEddyTPU explică (pentru RockNbeer):

Da, presupun ca era mult mai bine asa.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Te plictistesti tare, sau ai gresit topicul : la trivia/amuzante poate iti mergea.

Ce era in punga rosie sterpelita de tine in tramvai?
Nu ti-a placut culoarea de ai vrut sa o schimbi cu una albastra in magazin?
Si cum ai returnat punga/plasa dispecerului? - ai zis ca era una rosie in tramvaiul 42 dar s-a facut albastra, si habar n-ai cum.

Pune mana si citeste si tu o carte, sau fa ceva util, ca sa nu rada lumea de tine pe aici.
Te-am tzucat.

| XxByaXxBebeXx a răspuns:

Pai...eu spun ca ai procedat foarte bine. Vorba ta, nu e frumos sa iei munca altuia.Ai facut si o fapta buna..asa ca...

| Ionutzu0077 a răspuns:

Ce as fi facut in locul tau sincer acelasi lucru dar mai de toate ma gandeam oare cine a pierdut acea plasa si desigur as fi returnat-o persoanei care o pierduse. Stii cum se spune din batrani "mai bine sarac cinstit decat bogat nefericit". Ai procedat foarte bine bravo!

| EddnEddyTPU explică (pentru Stelutza1990):

Multumesc pentru tzuc totusi