Media nu îți arată neapărat cât ești de bun. Sunt mulți copii foarte buni care au note mici și mulțI copii scăzuți care muncesc și iau note mari. Tu îți cunoști forțele. Dacă profesoara are încredere în tine înțeleg că nu vrei s-o dezamăgești știin deja că te vei dezamăgii și pe tine. Matematica nu-i ca româna, la matematică reușind a deveni foarte bun chiar și într-o săptămână prin rezolvarea de probleme pentru olimpiadă. Profesoara cât și colegii tăi te văd altfel de cum te vezi tu pe tine și de multe ori alții ne văd mult mai bine decât ne vedem pe noi înșine. Dacă ei au încredere în tine trebuie să ai și tu, să nu mai faci pe smiorcăita, căci media nu este = cu ideea de a fi bun la acea materie, să iei decizii în funcție de ceea ce crezi despre tine ( dacă reușești să lucrezi atât la mate și dacă ști că te poți concentra la acel concurs). De multe ori și profesorii trimit elevi la olimpiadă pentru că nu au pE cine trimite și e rușine ca un profesor să nu aibe elevi buni prin care să-și arate că el unu este un profesor străluciT. Prin " îți umblu la medie" dorea doar să-ți dea tupeu, dar eu sunt sigură că-l ai deja. Ești pregătită sau nu? Poți lupta sau nu? Vrei medii mari sau nu? Ești leneșă sau nu? Atunci mama ei de treabă trebuie să mergi la olimpiadă aia dacă ea îțI va aduce succesul. Ceva nou e bine venit mereu
Poate profesara itit spune doar pentru ca tu sa lupti pentru punctaj
si na poate care pune note din burta sooo...
succes!
Si in cazul in care o refuzi tot rau se termina, asa ca incearca sa-ti iei concediu medical cu cateva zile inainte!
Ar trebui sa vorbesti in primul rand cu parinti iar apoi acestia sa vorbeasca cu Directorul.
Daca e profa prea ingaduitoare cu notele, sau tu esti prea modesta, vei afla numai participand la olimpiada.Succes!
Nu pune note din burta dar eu am cam "impuscat" notele sem asta