| iulya_9118 a întrebat:

Buna:*. un baiat cr te place poate sa faca glume proaste despre tine?thinking el e genu cr glumestestraight face. sau incearca sa lumeascahee hee. si uneori ma supar pentru glumele cr le face si ii spun ca m-am suparat si dupa ceva timp vine la mine si ma intreaba ce fac, se baga in vorba cu mine ce stie ca sunt suparata pe el si imi zambeste:d. fundita:*:X

Răspuns Câştigător
| Zoet a răspuns:

Eh, iulya, asa sunt baietii.
Ca sa se bage in seama, sau sa se faca mai atragatori spun glume. Glume, care nou, fetelor ni se par aiurea. Dar lor li se par amuzante.

Eu cred ca face glume proaste, deoarece unora baieti le place sa -si supere prietena. Dar imediat vin la dansa si le spun tot felul de cuvinte frumoase. Poate lor li se pare ca nu au destula atentie, iar ca sa aiba un moment plin de... iubire, fac asta. happy

Acum, nu stiu, depinde si te baiatul care te place. De ce nu iesiti impreuna la un suc, la o prajitura? Puteti invita si alti prieteni de-ai vostri. happy

3 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Nu te placewinking Poate tea placut sau ceva de genu... si mie mi s-a intamplat exact la fel straight face Doamnee baietii astia st niste dobitoki big grin oh go on I plke sa fie bagat in seama si nu poate sa apekpte ideea ca poate tu o sa te duci la altu dar asta clarr nu e iubire big grin Poate nu ma crezi dar o sa vezi ca asa ewinking

| Malphas a răspuns:

Nu cred ca te place, in felul in care ai vrea tu sa o facahee hee, daca face glume proaste pe seama ta, insa ar putea fi un mod sa-ti atraga atentia. Daca incearca sa te impace, poate e ceva.hee hee Oricum, vorbeste si tu mai mult cu el si o sa gasesti singura raspunsul happy. Bafta!

| myru_6393 a răspuns:

Mie si iubitul meu imi facea asemenea glume proasta da a vazut ca nu imi plac si ca ma deranjeza si a renuntat love struck spui si u sa nu mai fac ca nu iti plac big grin