| morena4 a întrebat:

Un baiat de la mine din clasa ii place de mine se vede acest lucru pentru ca daca ma cert cu cineva imi ia apararea, vorbeste despre mine, si daca ne strangem toti in fata blocului sta de fiecare data langa mine.Si nu vrea sa imi spuna ca ii place de mine.
Acuma nu stiu ce sa fac sa ii spun daca vb cu mine sau sa il intreb daca ma iubestehappy Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Daca e mergeti la un suc si in treaba-l daca te place!
Succes!

4 răspunsuri:
| DeeDee97 a răspuns:

Buna! Cand va intalniti intreaba-l daca te place, iar daca nu vrea sa spuna pentru ca ii este rusine spune-i ca tu stii deja aces lucru si daca si tie iti place de el zii acest lucru! Sper sa te ajute raspunsul meu! Bafta!

| Ubyskumpik a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el sa-l intrebi ce parere are despre tine sau ale lucruri.Eu zic sa-l cunosti mai bine si sa vezi ce fel de persoana e, fiindca uni baieti sunt foarte artisti la cuvinte si fapte.

| Razeph a răspuns:

Din moment ce sunteti asa apropiati, si el poate este timid (ca orice baiat) sa recunoasca (,) ca te place cel mai potrivit ar fi sa il intrebi tu, si sa lamuriti lucrurile happy Succes.

| morena4 explică (pentru DeeDee97):

Pai as vrea sa il intreb dar el asa ii mai tupeist si imi e frica ca zice la toata clasa si daca zice la toata clasa rad de mine ce as putea sa fac?