Acum gandeste! O sa lasi o necunoscuta sa iti sctrice relatia?:-o
Este mai mutl decat evident ca aia este o retardata din toate punctele de vedere
Daca era fata desteapta nu facea ce a facut.Si e clar ca el nu avea nici o legatura cu ea pentru ca daca avea ea reactiona exact cum ai reactionat tu cand il vedea cu tine:pleca nu incepea sa faca scandalul pe care l-a facut.
Nu ii da satisfactia sa va vada despartiti!
Phh, grea situatia. Tipa aia chiar e nesimtita. Oricum, daca X te cunoaste si tine cu adevarat la tine, va ignora toate pozele editate de aia sau ce ii spune. Si tu la fel: daca tii la el, incearca sa faci abstractie de tipa aia. Incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa lamuriti situatia. Oricum, daca ii da poze editate, de ce ea ar avea pozele editate "de tine" si tu nu?! In fine, mult succes :-s
Ar trebui sa i zici prt tau ce face atrfa aia si apoi sa vorbiti serios! stiu ce simti si eu am patit-o
Pai vorbeste cu el... nu e cazu sa faci o greseala si apoi sa o regreti.
spune`i cu adevarat ce simti... si incearca sa mai afli ceva despre fata aia si daca chiar te-a inselat atunci oviderzen frate
bafta:X
Daca ea modifica poze cu tine asta inseamna ca incearca sa va desparta si ca totul a fost doar o minciuna... eu zic sa vb clar cu prietenul tau si sa-i spui ca sa-si potoleasca prietena pentru ca pe tine te deranjeaza rau comportamentul ei. Eu zic sa nu te desparti de el
bafta:X sper ca ti-am fost de ajutor
Fii atenta>daca te iubeste Mr. X o sa o lase pe aia si daca nu va fi cu ambele deocamdata zi la parintzi si vb cu iubitu` daca pare misterios PARASESTE-L1! OK>?
croissant întreabă: