Pff eu zic ca poate atunci cand tea inselat a fost luat de vadl o scapare de moment tear fi vrut pe tine acolo dar daca nu s-a putut. eu zic sa ai incredere in el > si baii :O trebuie sa te aranjezi tot timpu :X eu zic sa-ti faci o schimbate radicala astfel se va reindragosti de tine si nu va avea nici un dubiu ca ce are acasa e cel mai bun :X
Esti foarte geloasa, si asta il deranjeaza.Il controlezi prea mult,mi se are penibil ca trebuie sa iti ceara tie voie sa mearga cu baietii undeva, e liber, lasa-i si tu putin spatiu.Aranjeaza-te,dar nu tocuri,nu ca o pitipoanca, Machiaza-te simplu, nu te schimba foarte mult.
Nu stiu,eu nu fac asa cu prietenul,adica,imi spune ca pleaca undeva, si eu la fel, dar nu ne cerem voie reciproc . Asta mi se pare lipsa de incredere intr-o relatie.
Eu cred ca daca se uita la aspectul fizic nu e un tip de treaba. Asta dupa parerea dar daca il iubesti da=i pe plac dar si el sa iti fac tie pe plac...Un sfat ca de la FEMEIE LA FEMEIE
Ms mult la toti.
la ccriss i-am dat funda pentru ca ea a fost prima si a dat mai detaliat
Ms mult la toate
ILB totusi conteaza si parerea mea cand e vb se plece pentru ca e ceva normal zic eu adica eu ii cer lui parerea cand plec undeva:*oricum mersi si mai ast raspunsurii:*:*Multumesc!