Buna! Trebuie sa vorbesti cu fostii tai prieteni, sa va lamuriti neintelegerile dintre voi, este singura cale.
Da dar ei nu mai vor sa stea cu mine absolut deloc.Nu ma mai suporta, nu vreau sa fortez lucrurile...
Mai tarziu vei invata ca prietenii se aleg, ca cine iti este prieten iti ramane aproape, indiferent de situatie.Fii fericita, tu vei avea stele care stiu sa si rada! O zi minunata iti doresc!
Incearca sa discuti cu toata familia ta asa mi se intampla si mie toata lumea ma ignora parca sunt singura bafta...
Cunosc sentimentul de a fi considerata o "ciudata" si sa te barfeasca toti... Singurul lucru eficient pe care il poti face e sa nu ii bagi in seama. Da-le pace daca nu te vor, daca nu te accepta. Lasa-i in soarta lor, ca nu stiu ce pierd. Personal nu te cunosc, dar pot sa iti zic doar ca NU esti o ratata, decat daca tu vrei asta. Daca tii neaparat, fa-ti alti prieteni, dar nu te baza pe ei. Eu am avut 10 ani cand m-am oprit din a avea incredere in alte persoane. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, vorbeste cu parintii tai sau alti membri ai familiei, ei sunt cei care te pot ajuta. Dar din cate inteleg, situatia mamei tale nu e potrivita pentru asa ceva. Dar restul familiei? Cere-le ajutorul in legatura cu "prietenii" tai.
Eu te inteleg, cel putin partial. Daca vrei sa vorbim, scrie-mi pe astaroth.sinner@yahoo.com