| Elena_Dragutza_1998 a întrebat:

Buna va rog frumos ajutati-ma cu niste status triste?sad

4 răspunsuri:
| Bonotralalala a răspuns:

Raman impacata cu gandul ca intr-o zi o sa-ti vina randul
A pus suflet desi stia ca greseste!
Fata care rade, vorbeste mult si pare foarte fericita, este si fata care noaptea adoarme plangand
Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine …

Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang … nu mai pot … te iubesc si te vreau inapoi

Clipele petrecute alaturi de tine sunt doar tipete de amagire, iar ochii-mi reci inlacrimati perturba parca aceasta gandire inconstienta …

Privesc in urma cu ochii inlacrimati… toate clipele au trecut si au lasat un gol mare in inima mea…

Lacrimi amare imi acopera ochii cand noaptea la tine stau si privesc, iar somnu-i departe, nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc…

Cand avem in fata niste mari comori nu ne dam seama niciodata …

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu… dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam… numai fara tine nu pot sa traiesc. Iti jur dragul meu doar pe tine te’am iubit si voi muri iubindu-te pe tine. Adio dragostea mea

Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi…

Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit…

A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna

Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine … m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa!

E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …

As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra … si sa te pot privi din nou in ochi … sa pot sa-ti spun cat te iubesc

Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!

| SiminaG a răspuns:

Http://statusbun.com/? cat=10 enjoy

| Elena_Dragutza_1998 explică (pentru Bonotralalala):

Mersi sunt foarte dragute

| SecretSmile a răspuns:

Gasesti o gramada pe net
happy