Nu stiu...chiar nu stiu! E o chestie, ei pur si simplu sunt ca un lant: daca ii faci ceva unuia, toata clasa te va judeca! Si ce poti sa faci? Nimic! Doar sa iti gasesti alti prieteni, care sa vada adevarata persoana din tine. :* SUCCES!
Si mie mi se intampla, unii oameni sunt doar gelosi pe faptul ca tu esti mai buna decat ei si atunci incearca sa para mai cu nasul pe sus... Nu trebuie sa injuri, fii calma, fii indiferenta. Poate doar ti se pare ca te ignora, si nu esti obligata sa dai like-uri! Nimeni nu te obliga, daca vrei dai daca nu, nu! Nu ii lua in seama pe astia care te jignesc sau care se iau de tine. Ori e invidie ori e nesimtire.
Asta inseamna ca nu esti fitoasa, ci un pic mai vulcanica. Incearca sa te faci mai placuta, sa zambesti mai des, sa fii mai prietenoasa. Incearca sa nu te mai certi cu lumea. Fii naturala, zambeste, iesi in evidenta prin lucruri frumoase, numai asa lumea te va place. Sper ca te-am ajutat!
Daca prietenii tai te critica pentru ca ei cred ca esti fitoasa atunci pur si simplu nu iti sunt prieteni.E si normal sa te enervezi daca cineva te injura sau iti spune niste intrebari de care iti vine sa o i-ei la fuga.Ai putea sa ii intrebi care e problema lor cu tine si daca nu le cunvine cum esti tu asta e treaba lor.Tu ramai la ceea ce te face pe tine sa fi tu.Sper ca te-am ajutat pup