| Pirtea_Florin_2000 a întrebat:

va rog sa imi da-ti niste idei, am probleme cu fratele meu el are 17 ani. Dar are niste probleme. si din cauza prieteniilor si diferentei "Tu nu esti ca fractu.", ne-am indepartat foarte mult.
Va rog sa imi lasa-ti o idee cu ce as putea sa ii castig din nou "prietenia". Precizez ca el isi petrece timpul cu niste tipi care sunt foarte ciudati si vreau sa isi petreaca timpul cu mine... pe el il influenteaza cu pretenia lor falsa. nu o spun degeaba, el cand nu are bani nu mai iese nimeni cu el. Va rog din suflet sa ma ajutati cu o idee. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| BaeUnicorn a răspuns:

Incearca sa ii fi alaturi, sa te duci la el ca sa va petreceti timpul impreuna si mai ales sa afli de ce isi petrece timpul cu "prietenii" lui.Pana la urma, totul se va termina cu binehappy
Succes!

3 răspunsuri:
| Silviu0101 a răspuns:

Nu prea ai cum, trebuie sa constientizeze el singur asta... Prietenii lui falsi o vor da in bara odata si odata si atunci isi va da seama. Plus de asta ( fara sa par sadic) odata si odata tot vor muri parintii si atunci doar pe tine te va avea si va veni oricum la tine happy

P.S (ironic doar): Sau pot angaja pe cineva sa ii asasineze pe prietenii lui laughing))

| WaterDrop a răspuns:

Daca nu isi mai petrece atata timp cu tine, nu inseamna ca nu mai tine la tine. Vrea doar mai multa libertate probabil. Spune`i parerea ta despre prietenii lui si ca o faci findca tii la el si simti ca l`au indepartat de tine.

Incearca sa afli ce ii ofera ei si nu ii oferi tu si propune`i sa faca acele lucruri cu tine.

| Pirtea_Florin_2000 explică (pentru Silviu0101):

Iti multumesc ca te-ai uitat la aceasta problema, faza cu asasinatul cred ca va fi valabila laughing