| Anonimasimpla a întrebat:

Buna vi s-a intamplat vreodata sa aveti un prieten (iubit)si el sa va spuna ca nu mai e virgin de multa vreme, cu toate ca sincer nu te-ar interesa asta si dupa comportament nu l-ati crede etc.dar dupa un timp sa aflati din alte surse ca de fapt el nu a facut-o cu nimeni pana acum.De ce unii ascund atat de mult? Ce ziceti? p.s:fara raspunsuri la misto.multumesc

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Da,,.cei ce vorbesc tare, sunt oameni slabi...cei ce vorbesc incet linistit, sunt oameni puternici!

| megaPIG a răspuns:

Baietii, in general, sunt rusinati daca ajung la o anumita varsta (gen 15-16 ani) si se afla ca sunt virgini. Crede-ma ca toti prietenii mei cu care am crescut au mintit la un moment dat despre asta. Dar daca e iubitul tau si a mintit in legatura cu asta, eu zic ca cel mai ar fi sa vorbiti. Intr-o relatie comuniarea este cea mai importanta. Poate se simte stanjenit fata de tine sau poate crede ca si tu ai facut-o si nu vrea sa fie mai prejos. In orice caz, nu vei afla pe TPU ce se intampla in mintea lui, ci vorbind cu el. Bafta :*

| AnnaaaMaria a răspuns:

Mulți zic asta. Chestiile de genul vin din frustrare, nu se pot accepta pe sine, eventual nu pot accepta că n-au reușit să aducă cu farmecele lor o anumită tipă în pat. asta e gândirea care s-a format printre tineri, că e rușine să mai fii virgin de la o vârstă și de aici vin minciunile, iar dacă ajung la acel punct cu o fată nici nu știu ce trebuie să facă laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uni ascund asta ca sa nu pice prost..Adica na a facut-o ala si sa zic ca am facut-o si eu sa nu para fraier sau ceva de genu

| Anonimasimpla explică (pentru megaPIG):

Pai el stie ca sunt inca virgina, in fine.mersi pentru raspuns.

| Standalonecomplex a răspuns:

Fara sa faci diferenta intre baieti si fete, toti incearca sa para ce nu sunt... poate asa crede el ca te impresioneaza in materie de sex