Da,,.cei ce vorbesc tare, sunt oameni slabi...cei ce vorbesc incet linistit, sunt oameni puternici!
Baietii, in general, sunt rusinati daca ajung la o anumita varsta (gen 15-16 ani) si se afla ca sunt virgini. Crede-ma ca toti prietenii mei cu care am crescut au mintit la un moment dat despre asta. Dar daca e iubitul tau si a mintit in legatura cu asta, eu zic ca cel mai ar fi sa vorbiti. Intr-o relatie comuniarea este cea mai importanta. Poate se simte stanjenit fata de tine sau poate crede ca si tu ai facut-o si nu vrea sa fie mai prejos. In orice caz, nu vei afla pe TPU ce se intampla in mintea lui, ci vorbind cu el. Bafta :*
Mulți zic asta. Chestiile de genul vin din frustrare, nu se pot accepta pe sine, eventual nu pot accepta că n-au reușit să aducă cu farmecele lor o anumită tipă în pat. asta e gândirea care s-a format printre tineri, că e rușine să mai fii virgin de la o vârstă și de aici vin minciunile, iar dacă ajung la acel punct cu o fată nici nu știu ce trebuie să facă
Pai el stie ca sunt inca virgina, in fine.mersi pentru raspuns.
Fara sa faci diferenta intre baieti si fete, toti incearca sa para ce nu sunt... poate asa crede el ca te impresioneaza in materie de sex