| Euletitia a întrebat:

Vi se pare normal ca un prof/o profa sa ridice toata clasa in picioare si sa-i tina asa toata ora doar pentru ca doi colegi au susotit putin in ora? ati patit vreodat acvea similar? ce parere aveti de aceest tip de pedeapsa?

5 răspunsuri:
| Deni_Crysty_1983 a răspuns:

Salut.Eu am pățit asa ceva și nu cred ca este corect fata de ceilalți colegi din clasa sa fie puși sa stea în picioare toată ora
din cauza la 2-3 colegi.Sa stea doar aia nu toată clasa.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Am patit asta in clasa I-IV de multe ori si de fiecare data o cam injuram pe doamna in minte. Frate, nu e corect! Sa le dea alora 2 in cap sau sa faca ce vrea cu ei, dar de noi sa nu se atinga. Si oricum de fiecare data cand facea asta mama se lua in clanta cu doamna si o lasa cu coada intre picioare de fiecare data. In clasele I-IV am avut 3 doamne profesoare. Din cauza mamei mele, cred. Fain, nu?

| Euletitia explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Fain de tine. Mie cineva imi zicea ca eu si ceilalti colegi care n-am vorbit in ora trebuia sa ne asezam jos, sa nu respectam pedeapsa. Tu ce crezi despre asta?

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru Euletitia):

Cred ca ar trebui sa te intreb ce clasa esti mai intai. Deci? Si daca v-ati fi asezat vi se scadea nota la purtare, cica asa se intampla daca ne asezam.

| Euletitia explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Clasa a 6-a. Chiar crezi ca ne-ar fi scazut nota la purtare dintr-atata? Tu ce clasa esti?