Niciodata sa nu ai tupeul sa iesi din friendzone pentru ca daca ai iesit din friendzone intri in celelalte 2: 1)nothing zone unde nu mai vb cu el deloc
2)fuckzone unde profita de tine
Niciodata sa nu iti placa de cel mai bun prieten sau de un prieten
Vei observa dragostea adevarata cand un alt baiat iti va cere prietenia dar mai intai lasa emisiunile de **** de pe mtv si nevasta pe mama ca asa nu ajungi nicaieri alt sfat e sa intrii pe youtube si sa scrii Scrisoare tudor chirila si asculta ce spune, este timp si de dragoste si de friendzone si fuckzone si toatezone dar mai intai restarteazati creierul pe care societatea asta de 2 lei til spala cu mizerii
Buna da am curaj, ca pana la urma care e rusinea daca iti place de cineva spune-i-o pana nu-i prea tarziu eu i-am spus dar nu a zis nimic ceea ce pentru mine e trist, dar cred ca ma iubeste findca imi da multe semne deci cu curaj si iesi din friendzone apropo misto emisiunea ma uit la ea:* funda?
Era doar o intrebare ''retorica''. Nu as face niciodata asa ceva, pentru ca mai mult imi e de folos un prieten decat un iubit, care nu sti niciodata cum te va trada sau daca va face asta. E interesante emisiunea, dar mai interesanta mi se pare parerea voastra legata de acest subiect.